«Ένιωσα ότι ανήκω εδώ»

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε στενοχωρημένη από την ήττα, ικανοποιημένη από το επίπεδο του τένις της και απογοητευμένη από την άδικη μεταχείριση της στην Ελλάδα.

Αποστολή – Γουίμπλεντον: Γιώργος Λιώρης

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού της. Μιλώντας μαζί της μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα, μπορούσε να διαπιστώσει κανείς ότι δεν αναζητούσε δικαιολογίες κι ότι ήταν γεμάτη συναισθήματα. 

«Είμαι στενοχωρημένη γιατί είχα το τένις για να πάω μακριά στο τουρνουά. Ήμουν κοντά στο να κλείσω το ματς, αλλά δεν ήταν η μέρα μου. Άλλαξα κατά τη διάρκεια του ματς τον τρόπο παιχνιδιού μου και αυτό δεν ήταν έξυπνο. Έχασα από μία καλή αντίπαλη και θα κρατήσω τα θετικά». 
«Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι ανήκω εδώ, μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου. Το πιστεύω παρά το σημερινό αποτέλεσμα. Νιώθω ότι έχασα μια ευκαιρία να πάω πιο μακριά από ότι μέχρι τώρα. Θα έχω ακόμη μία σε μερικές εβδομάδες».

Ο ρεαλισμός την ώρα των δηλώσεων ήταν αυστηρότητα λίγο νωρίτερα… 

«Άλλη μια ευκαιρία στα σκουπίδια, αυτό είπα στον εαυτό μου όταν αποχωρούσα από το γήπεδο. Δεν είναι ότι έπαιζα με μια άγνωστη παίκτρια, ωστόσο ένιωθα ότι είχα το τένις να πάω μακριά σε αυτό το τουρνουά. Από αυτή την άποψη».

Μιλάει για την προσπάθεια της με συναίσθημα. Φορτίζεται κι εξηγεί το λόγο…

«Είμαι απογοητευμένη από πολλούς ανθρώπους στην Ελλάδα. Δεν αναφέρομαι σε κοντινούς μου ανθρώπους. Νιώθω πολλές φορές άδικη μεταχείριση και από τον κόσμο του αθλήματος. Αναφέρομαι και σε ανθρώπους που έχουν υπάρξει κοντά μου στο παρελθόν. Γι’ αυτό κι ένας στόχος μου είναι να τους αποδείξω ότι κάνουν λάθος». 

Δεν πτοείται, αλλά και δε σταματά να προσπαθεί… 

«Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω περιμένοντας καλύτερα αποτελέσματα. Δεν είμαι απογοητευμένη από τη μέχρι τώρα πορεία μου, θα ήθελα να προκριθώ στο Ζουχάι, όπου θα διεξαχθεί το WTA Elite Trophy. Είμαι σε καλό δρόμο…»!

 Η Μαρία θα αγωνιστεί το Σάββατο στα διπλά. Θα το απολαύσει αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος αποφόρτισης. 

«Τώρα έχω ανάγκη να αποφορτιστώ, να κάνω διακοπές. Θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα, γιατί ήταν διαφορετικά τα σχέδια για την επόμενη εβδομάδα…»

Τη ρωτάμε για την παρουσία των Ελλήνων στις κερκίδες και την υποστήριξη τους. Χαμογελά…  

«Είναι πολύ ενθαρρυντικό που έχουμε ανθρώπους που έρχονται ακόμη κι εδώ για να με δουν, να με υποστηρίξουν. Ένιωθα ότι είχα περισσότερους υποστηρικτές από την αντίπαλη μου που είναι πιο ψηλά βαθμολογικά. Πραγματικά τους ευχαριστώ. Έχω ξαναπεί ότι υπάρχει κόσμος που με μισεί και κόσμος που με αγαπάει. Νομίζω ότι συμβαίνει γιατί είμαι καλός άνθρωπος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.