«Η Ρόμα θέλει δανεικό τον Μαριάνο Ντίας»

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As» ο ιταλικός σύλλογος ενδιαφέρεται για τον 25χρονο επιθετικό από τη Δομινικανή Δημοκρατία, με την προοπτική του δανεισμού να είναι στο τραπέζι των συζητήσεων.

Η ισπανική εφημερίδα «Αs» υποστηρίζει πως στη Ρόμα θέτουν ως στόχο την απόκτηση του Μαριάνο Ντίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο επιθετικός από τη Δομινικανή Δημοκρατία –κλείνει τα 26 του την 1η Αυγούστου- είχε σκοράρει απέναντι στους «Τζαλορόσι» στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, στον αγώνα των δύο ομάδων στη Μαδρίτη για τους ομίλους του Champions League. 

Την προηγούμενη σεζόν είχε λιγοστό χρόνο συμμετοχής (4 γκολ σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), ωστόσο φέρεται διατεθειμένος να προσπαθήσει να πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν ώστε να παραμείνει στο δυναμικό των «Μπλάνκος». Η Ρόμα θέλει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό, ενώ η Ρεάλ θα προτιμούσε να τον παραχωρήσει με μεταγραφή, προκειμένου να αντλήσει χρήματα που θα επενδύσει άμεσα στο μεταγραφικό παζάρι. Ενδιαφέρον για τον Ντίας έχει εκφράσει κι η Τότεναμ, η οποία αναζητεί το διάδοχο του Φερνάντο Γιορέντε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.