Μαρτίνς: “Κάποιοι παλιοί θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί” (video)

Μαρτίνς τόνισε πως κάποιοι παίκτες που πέρυσι έδωσαν πολλά στην ομάδα, στα τελευταία λεπτά του φιλικού δεν ήταν αυτοί που έπρεπε και θα πρέπει να προσέξουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως κάποιοι παίκτες που πέρυσι έδωσαν πολλά στην ομάδα, στα τελευταία λεπτά του φιλικού δεν ήταν αυτοί που έπρεπε και θα πρέπει να προσέξουν. 

Αναλυτικά:

“Είμαι ευχαριστημένος με τα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα. Είμαστε μια ομάδα συνεπής, είχαμε μία συνέχεια στο παιχνίδι μας, δεν μου άρεσαν τα τελευταία 30 λεπτά, είχαμε παίκτες που πέρυσι ήταν βασικοί αλλά σήμερα δεν είχαν καλή συμπεριφορά στα τελευταία λεπτά. 

Εμείς πρέπει να είμαστε ό,τι και να γίνει. Όπως δεν έδωσα σημασία στα προηγούμενα αποτελέσματα έτσι δεν δίνω και σε αυτό. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. θέλω να επισημάνω πως κάποιοι παίκτες που πέρυσι έκαναν εκπληκτικά πράγματα σήμερα δεν το έκαναν. Πρέπει να προσέξουν γιατί έρχονται και νέοι παίκτες και όλοι θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Δεν θα μιλήσω για παίκτες που δεν είναι ακόμα στην ομάδα. Ο Γκερέρο έκανε ένα εκπληκτικό ματς, ο Ντουρμισάι έκανε πολύ προσπάθεια οπότε δεν θα μιλήσω ακόμα για τους παίκτες που δεν είναι στην ομάδα. 

Είναι μία λιγότερη λύση ο τραυματισμός του Βούκοβιτς, το ιδανικό είναι να γυρίσει γρήγορα στην Αθήνα γιατί εδώ δεν μπορούσε να γίνει σωστή αποκατάσταση”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.