Ζορίστηκε, αλλά πέρασε στους «16» ο Τζόκοβιτς

Ο νεαρός Χούμπερτ Χουρκάζ ανάγκασε τον Νόβακ Τζόκοβιτς να χάσει το πρώτο του σετ στο φετινό Γουίμπλεντον, αλλά ο Σέρβος επανήλθε δριμύτερος και πήρε την πρόκριση με 3-1 σετ.

Ο νεαρός Χούμπερτ Χουρκάζ ανάγκασε τον Νόβακ Τζόκοβιτς να χάσει το πρώτο του σετ στο φετινό Γουίμπλεντον, αλλά ο Σέρβος επανήλθε δριμύτερος και πήρε την πρόκριση με 3-1 σετ. 

Στο πρόσφατο Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς είχε επικρατήσει εύκολα με 3-0 του Χουρκάζ, όμως στο χορτάρι η πραγματικότητα αποδείχτηκε διαφορετική. Ο Πολωνός κράτησε το σερβίς του ως το 5-5, αλλά εκεί ο Σέρβος εκμεταλλεύτηκε 1-2 λάθη του 22χρονου, έκανε το μπρέικ και πήρε το πρώτο σετ με 7-5. 

Το δεύτερο σετ ήταν ένα ρεσιτάλ τένις και από τους δύο αντιπάλους, με μεγάλα ράλι και εντυπωσιακές φάσεις. Από τη στιγμή που κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να κάνει μπρέικ, το σετ οδηγήθηκε στο τάι-μπρέικ, στο οποίο ο Χουρκάζ έπαιξε το τένις της ζωής του και ισοφάρισε σε 1-1 με σκορ 7-5. 

Ο Τζόκοβιτς αποσύρθηκε στα αποδυτήρια όπως έχει το σχετικό δικαίωμα και επέστρεψε διαφορετικός. Όχι μόνο δεν επηρεάστηκε ψυχολογικά, αλλά ανέβασε κι άλλο την απόδοση του και εκμεταλλεύτηκε το «άδειασμα» του Πολωνού για να πάρει εύκολα το τρίτο σετ με 6-1. 

Το τέταρτο σετ αποδείχτηκε το τελευταίο της αναμέτρησης, καθώς ο Τζόκοβιτς έκανε μπρέικ νωρίς και παρά τις προσπάθειες του Χουρκάζ, κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» με 3-1 σετ, 7-5, 6-7 (5), 6-1, 6-4. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.