Οι χειρότερες εμφανίσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου (pics)

Οι φίλαθλοι τις αγαπούν, τις λατρεύουν, περιμένουν με αγωνία τις καινούριες εμπνεύσεις κάθε καλοκαίρι, ώστε να συμπληρώσουν τη συλλογή τους. Οι εμφανίσεις που ακολουθούν πάντως είναι σίγουρο ότι έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον, με τη νέα εμφάνιση της πορτογαλικής Μπράγκα να αποτελεί πηγή έμπνευσης του κομματιού.

Οι φίλαθλοι τις αγαπούν, τις λατρεύουν, περιμένουν με αγωνία τις καινούριες εμπνεύσεις κάθε καλοκαίρι, ώστε να συμπληρώσουν τη συλλογή τους. Οι εμφανίσεις που ακολουθούν πάντως είναι σίγουρο ότι έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον, με τη νέα εμφάνιση της πορτογαλικής Μπράγκα να αποτελεί πηγή έμπνευσης του κομματιού.

Οι φίλοι της ομάδας μάλλον δεν περίμεναν την έκπληξη της τρίτης εμφάνισης για τη σαιζόν που έρχεται. Μια εμφάνιση που θυμίζει πανοπλία και διεκδικεί επάξια μια θέση στις χειρότερες όλων των εποχών.

Ακολουθούν αναλόγως “τρομακτικές” εμφανίσεις, τις οποίες αφήνουμε στη δική σας κρίση για να τις βαθμολογήσετε, ολοκληρώνοντας αυτό το Top-10 της αποτυχίας.

Θαμόρα (2018)

Η ισπανική ομάδα της τέταρτης κατηγορίας επέλεξε ως τρίτη, μια εμφάνιση που απεικονίζει το κυκλοφορικό σύστημα και στη θέση της καρδιάς έχει το σήμα της. Έχει και φράση στο πίσω μέρος, που αναλύει τη σημασία που έχει η κυκλοφορία του αίματος στον ανθρώπινο οργανισμό

Παλένθια (2016)

Πως θα ήταν το σώμα μας αν κοιταζόμασταν στον καθρέφτη και δε βλέπαμε επιδερμίδα; Την απάντηση μας δίνουν οι εμφανίσεις της Παλένθια. Βέβαια είναι τεράστια η βοήθεια για τους φυσιοθεραπευτές, που μπορούν να διακρίνουν από χιλιόμετρα κάποιο τράβηγμα στους μύες.

Λα Χόγια Λόρκα (2013)

Μένουμε στην Ισπανία για την τρίτη εμφάνιση της Λα Χόγια Λόρκα, η οποία απεικονίζει το αγαπημένο φαγητό του προέδρου ίσως. Ναι δεν κάνετε λάθος, σωστά βλέπετε, είναι αρακάς, ασορτί με λαχανί κάλτσες.

Μόναχο 1860 (2019)

Οκτόμπερφεστ στο Μόναχο και να μην το τιμήσουμε; Δε συζητάμε μόνο για άφθονες μπύρες και μπόλικα λουκάνικα, αλλά και για την εμφάνιση της Μόναχο 1860, η οποία ήταν αφιερωμένη στο Οκτόμπερφεστ. Φήμες ότι ο εμπνευστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα μπύρας, κρίνονται ανυπόστατες.

Καμερούν (2002)

Δυστυχώς η εμφάνιση αυτή απαγορεύτηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία κι έτσι δεν είχαμε τη χαρά να την απολαύσουμε στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. Παρόλ’ αυτά, αυτή η αμάνικη “μπασκετική” εμφάνιση, θα μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία.

Χαλ (1992)

Γυρίζουμε αρκετά χρόνια πίσω, αν και στη σημερινή εποχή που το άνιμαλ πριντ είναι της μόδας, θα είχε αρκετή περαση. Το προσωνύμιο της Χαλ είναι τίγρεις και είπαν να το αποδείξουν και στις εμφανίσεις τους, που για την εποχή ήταν ομολογουμένως πρωτοποριακές.

Αθλέτικ Μπιλμπάο (2004)

Οι Βάσκοι αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν φορώντας αυτή τη φανέλα μόνο στην Ευρώπη, γιορτάζοντας τα 100 χρόνια ζωής της Αθλέτικ. Η αρχική ιδέα ήταν να προσομοιάζει με μια “βόμβα” αίματος, αλλά περισσότερο θυμίζει αποτυχημένο παζλ.

Κουλτουράλ Λεονέσα (2014)

Κύριε πως θα θέλατε εκτελεσμένο το κόρνερ σας; Προσωπικές αγαπημένες του υπογράφοντος αυτές οι εμφανίσεις σε στιλ σερβιτόρου. Αν η Λεονέσα ήθελε να πάρει βαθμούς κάνοντας τους αντιπάλους να κρατούν την κοιλιά τους από τα γέλια, νομίζουμε τα κατάφερε.

Κολοράντο Κάριμπους (1978)

Ίσως η χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Να δεχτούμε ότι οι γιακάδες ήταν της μόδας τότε, αλλά το σήμα στη λάθος πλευρά, τα κρόσσια στο στήθος; Δεν απορούμε που η συγκεκριμένη ομάδα είχε το χειρότερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών το 1978.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.