“Οργή στον ΟΦΗ για ΟΥΕΦΑ”

Με δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του ο Χάιμε Βέρα έκανε λόγο για μεγάλη αναστάτωση την οποία έχει προκαλέσει στον ΟΦΗ η απόφαση της ΟΥΕΦΑ.

Ο Χάιμε Βέρα αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ, καθώς σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να εργαστεί στην Ευρώπη. Μιλώντας σε μέσο από τη Χιλή ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ είπε:

“Υπάρχει μια πολύ μεγάλη οργή όλων των ανθρώπων της Κρήτης για την ΟΥΕΦΑ. Η αγάπη που πήρα στην Κρήτη ήταν εντυπωσιακή. Όλοι, εδώ στην Κρήτη είναι πολύ αναστατωμένοι με την ΟΥΕΦΑ. Όμως, εγώ είμαι χαρούμενος για όσα έζησα στον ΟΦΗ. Όταν ήρθαμε η υπόθεση παραμονής του ΟΦΗ ήταν δύσκολη. Καταφέραμε να κάνουμε την αλλαγή, να πετύχουμε αυτό που δεν περίμενε κανένας και όλα τα στοιχήματα ήταν κατά μας. Όλοι πίστευαν πως η ομάδα θα υποβιβαστεί όμως στα τρία τελευταία παιχνίδια καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για το σκεπτικό της ΟΥΕΦΑ για την απόφασή της είπε:

“Είπαν ότι δεν αναγνωρίζουν το δίπλωμα μου επειδή δεν πληρώ τις προϋποθέσεις όμως δεν είναι έτσι. Αυτό που συνέβη είναι ότι δεν θεωρούν πως στην πενταετία που έχουν θέσει ως όριο, μπορούν να συμπεριληφθούν τα δύο χρόνια που ήμουν στην Εθνική ομάδα της Χιλής ως συνεργάτης του Κλαούντιο Μπόργκι”.

Για το μέλλον του είπε: 

“Δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο από το να επιστρέψω στην Χιλή. Σώσαμε την ομάδα που γλίτωσε τον υποβιβασμό και καταφέραμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που κρατάω. Πλέον, έχω κερδίσει περισσότερες εμπειρίες ως προπονητής και η σκέψη μου είναι να επιστρέψω στην Χιλή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.