Σκληρή ανακοίνωση της Ατλέτικο για Μπαρτσελόνα και Γκριεζμάν!

Μετά τις δηλώσεις Μπαρτομέου, οι «Ροχιμπλάνκος» αντέδρασαν κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού από τους Καταλανούς και τον Γκριεζμάν, τον οποίο καλούν στην «πρώτη» της ομάδας την Κυριακή.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, στο περιθώριο της παρουσίασης του Φρένκι Ντε Γιονγκ παραδέχθηκε πως την Πέμπτη (4/7) έγινε συνάντηση με τους ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν

Δεν πέρασε ούτε μία ώρα από αυτές τις δηλώσεις κι οι «Ροχιμπλάνκος» με ανακοίνωσή τους επετέθησαν τόσο στους Καταλανούς όσο και στο Γάλλο ποδοσφαιριστή τους, κάνοντας λόγο για «έλλειψη σεβασμού». Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τονίζουν πως «η Ατλέτικο γνώριζε ότι η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή τον περασμένο Μάρτιο και πιο συγκεκριμένα λίγες ημέρες πριν το δεύτερο αγώνα του Champions League με τη Γιουβέντους στον οποίο αποκλειστήκαμε, ενώ οι πρώτες επαφές είχαν εκκινήσει το Φεβρουάριο».  

Συν τοις άλλοις, στις 14 Μαΐου, όπως υποστηρίζει η Ατλέτικο, ο Γάλλος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το σύλλογο. Οι «Ροχιμπλάνκος» απάντησαν αρνητικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα να καταβάλει τη ρήτρα των 120 εκατομμυρίων ευρώ –είχε μειωθεί από 200 σε 120 την 1η Ιουλίου- και ζητούν από τον ποδοσφαιριστή να παραστεί κανονικά στην πρεμιέρα της ομάδας, την προσεχή Κυριακή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.