Αισιόδοξος ο προπονητής της Πλζεν

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League νίκησε 1-0 την Ρωσική Ούφα στο τελευταίο της φιλικό πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League νίκησε 1-0 την Ρωσική Ούφα στο τελευταίο της φιλικό πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Με γκολ του Χέζντα στο 56ο λεπτό οι Τσέχοι νίκησαν την Ούφα και άφησαν την Αυστρία για να επιστρέψουν στην Τσεχία για την τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας. 

Στις 13 Ιουλίου η Πλζεν δίνει το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς για το πρωτάθλημα απέναντι στην Όλομουτς και ο κόουτς Παβελ Βρμπα δήλωσε αισιόδοξος για τα επίσημα ματς.

“Ευτυχώς ολοκληρώσαμε την προετοιμασία χωρίς κάποιο σημαντικό τραυματισμό. Μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Νιγηριανός επιθετικός Εκπάι που είναι εκτός για αρκετό καιρό ακόμη. Στην Αυστρία όλα πήγαν καλά, μας συμπεριφέρθηκαν καλά και δώσαμε δυνατά φιλικά. Δεν είχαμε στο ματς με την Ούφα την ίδια ενέργεια. Είναι φυσιολογικό όμως γιατί είμαστε σε προετοιμασία. Ελπίζω στην γεμάτη Ντούσαν Αρένα να πάνε όλα καλά στην πρεμιέρα με την Όλομουτς. Έχουμε μια εβδομάδα για κάποιες μικρές διορθώσεις και μετά αρχίζει μια περίοδος με πολλούς δύσκολους αγώνες” δήλωσε ο Τσέχος προπονητής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.