Με Μανέ στα προημιτελικά η Σενεγάλη (videos)

Ο άσος της Λίβερπουλ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με την Ουγκάντα, χάνοντας και πέναλτι, με τα «Λιοντάρια» να προκρίνονται στην οκτάδα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ένα γκολ του Σαντιό Μανέ στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετό για τη Σενεγάλη ούτως ώστε να υπερκεράσει το εμπόδιο που ύψωσε η Ουγκάντα και να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. 

Το σύνολο του Αλιού Σισέ –στον πάγκο έμεινε ο Παπ Σισέ του Ολυμπιακού- κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15’ στην πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια με δημιουργό τον Νιάνγκ και εκτελεστή τον Μανέ, ο οποίος έφτασε τα τρία γκολ στη διοργάνωση και προπορεύεται στον πίνακα των σκόρερ. 


Η Σενεγάλη έφτασε κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ, καθώς στο 60’ ο Ντένις Ονιάνγκο ανέτρεψε τον Μανέ (είχε ήδη κίτρινη κάρτα κι οι Σενεγαλέζοι ζήτησαν την αποβολή του), ωστόσο είχε την απάντηση στην εκτέλεση του ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, ο οποίος έχει αστοχήσει κι άλλη μια φορά από τα 11 μέτρα στη φάση των ομίλων. 



Τα «Λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν στον προημιτελικό της 10ης Ιουλίου στο Κάιρο το Μπενίν, που είχε αποκλείσει νωρίτερα στα πέναλτι το Μαρόκο

Ουγκάντα: Ονιάνγκο, Μουγκάμπι, Τζούκο, Βάσβα (18’ Αβάνι), Βαλουσίμπι, Αμπντού, Αζίρα, Άουτσο (77’ Κατερένγκα), Όκβι, Μίγια, Κάντου (57’ Κιαμπαντέ)

Σενεγάλη: Γκομίς, Γκασαμά, Κουγιατέ, Κουλιμπαλί, Σαμπαλί, Εντιάιγ, Γκειγ, Σαρ (81’ Μπαλντέ), Σεβέ (69’ Ντιατά), Μανέ, Νιάνγκ (85’ Ντιάν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.