Ο έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και συνέτριψαν τη Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ 5-0. Τι βαθμό παίρνει ο καθένας από τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στην τέταρτη φιλική αναμέτρηση επί πολωνικού εδάφους;

Πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό σε φιλικό επί πολωνικού εδάφους στη φετινή του προετοιμασία και το novasports.gr επιχειρεί έναν έλεγχο για τους παίκτες του βρέθηκαν στο χορτάρι, απέναντι στη Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ.

Σα -Τζολάκης: Οι δύο τερματοφύλακες του Ολυμπιακού δεν δέχτηκαν ιδιαίτερη πίεση και η μοναδική αξιόλογη επέμβαση ήρθε από τον Τζολάκη στο δεύτερο ημίχρονο. 

Τοροσίδης: Ο Βασίλης Τοροσίδης πραγματοποιεί μια εξαιρετική προετοιμασία και αυτή τη φορά από τη φυσική του θέση, εκείνη του δεξιού οπισθοφύλακα, χάρισε ενέργεια στην ομάδα του.

Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός αμυντικός αντικατέστησε τον Τοροσίδη, χωρίς όμως να ξεχωρίσει στο διάστημα που αγωνίστηκε. 

Παπαδόπουλος: Ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος συνεχίζει να δείχνει πως μόνο διακοσμητικός δεν θα είναι ο ρόλος του στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Μπα: Ο Σενεγαλέζος στόπερ ήταν θετικός στα λεπτά που αγωνίστηκε και συνεργάστηκε άψογα με τον Σεμέδο. Παιχνίδι με παιχνίδι είναι και πιο ώριμος, ενώ σκόραρε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. 


 
Σεμέδο: Ο γνωστός Σεμέδο των τελευταίων ημερών που δείχνει να ελέγχει κάθε φάση. Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, μεταδίδοντας ηρεμία στην υπόλοιπη άμυνα. 

Κούτρης: Ο Λεονάρντο Κούτρης είχε φρεσκάδα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, χωρίς όμως να βοηθήσει με αποτελεσματικότητα στο επιθετικό παιχνίδι. Ο Κούτρης δείχνει πως ανεβάζει στροφές σε ένα κομβικό σημείο. 


 
Μαρτίνης: Σταθερά ώριμος και αποφασιστικός, πήρε χρόνο συμμετοχής στο τέλος του αγώνα και έκανε μόνο σωστά πράγματα στο χορτάρι. 

Γιώργος Μασούρας: Ένα απίθανο παιχνίδι από τον Έλληνα μέσο, ο οποίος μπήκε με πολλή ενέργεια στο ματς, αποφασισμένος να ξεχωρίσει. Είχε δύο ασίστ στον Γκερέρο και συμμετοχή και στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού με τον Μπα. Αν ο Ισπανός δεν ήταν τόσο εύστοχος, ο Μασούρας θα διεκδικούσε τον τίτλο του πολυτιμότερου. 

Ραντζέλοβιτς: Σταθερά ανοδική πορεία διαγράφει ο Σέρβος εξτρέμ. Συγκεντρωμένος και χωρίς λάθη, αρχίζει και μπαίνει στις κύριες επιλογές του προπονητή. Η μαγική ασίστ στον Φορτούνη ένα από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα της αναμέτρησης!

Ανδρούτσος: Έδωσε μάχες στη μεσαία γραμμή, με πάθος, αποφασιστικότητα, αλλά και ορισμένα χτυπητά λάθη. Αγωνίστηκε δίπλα στον Σουρλή ανακόπτοντας με επιτυχία τον όποιο δημιουργικό παλμό της Γιαγκελόνια.  

Γκιλιέρμε: Ο Βραζιλιάνος μέσος θα ηγηθεί φέτος της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού. Αναζητούνται με το μικροσκόπιο λάθη ή επιπολαιότητες. 

Σουρλής: Ακόμα ένα μυαλωμένο παιχνίδι από τον έφηβο μέσο. Ο Βασίλης Σουρλής αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ωριμότητα του καλύπτει το νεαρό της ηλικίας του. 


 
Μπουχαλάκης: Με το γνωστό cool παρουσιαστικό και τρόπο παιχνιδιού, δεν ξεχώρισε σε ένα σημείο της αναμέτρησης που οι Πολωνοί είχαν “σβήσει” επιθετικά. Όσα πάντως πέρασαν από τα πόδια του, ήταν επιτυχημένα.

Βαλμπουενά: ΗΓΕΤΗΣ! Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα έναν παίκτη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και να παίξει για την ομάδα. Ο Γάλλος με πείσμα αναζητά συνέχεια διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή και η τεχνική του τον κάνει συνήθως επικίνδυνο!

 
 
Ποντένσε: Ο Πορτογάλος μέσος δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στα λεπτά που αγωνίστηκε, καθώς δεν πέρασαν πολλές “μπάλες” από τα πόδια του!
  
Γκερέρο: MVP! Όταν σκοράρεις τρεις φορές και έχεις και ένα δοκάρι, παίρνεις σπίτι ή στο ξενοδοχείο για την ακρίβεια τον τίτλο του πολυτιμότερου. Ο Μιγκέλ Γκερέρο είναι δουλευταράς και έχει σταθερή άνοδο από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. 

Ντουρμισάι: Μαχητικός πάντα ο Ντουρμισάι, πέρασε ως αλλαγή, είχε τρεξίματα, βρέθηκε στις φάσεις και έχασε μια καλή ευκαιρία ύστερα από πάσα του Ρανζτέλοβιτς. 

Σολδάνο: Δεν κάνει τα χτυπητά λάθη ο Αργεντινός, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του. 
 
Φορτούνης: Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ ύστερα από την ασίστ του Ραντζέλοβιτς και αυτή ήταν η στιγμή για την οποία και ο ίδιος θα θυμάται το συγκεκριμένο ματς!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.