Φουλάρει για μέσο ο Ολυμπιακός

Μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία του γραμμή, με τον Κλαούντιο Γιάκομπ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία του γραμμή, με τον Κλαούντιο Γιάκομπ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” φέρονται διατεθειμένοι να εντάξουν τον μέσο της Νότιγχαμ Φόρεστ στο έμψυχο δυναμικό τους και να κλείσουν το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μπίμπρας Νάτχο στο ρόστερ τους. Ο Γιάκομπ φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα αυτή τη φορά, καθώς είχε βρεθεί και πέρυσι στο στόχαστρο των Πειραιωτών, όμως τότε δεν ήθελε να αποχωρήσει από την Αγγλία. 

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Πελέ για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ δημοσιεύματα θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικός να μελετάει και την περίπτωση του Γκιγιέρμο Σελίς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Γκιμαράες. Στόχος των “ερυθρολεύκων” είναι να τελειώσει το θέμα του κεντρικού μέσου τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να τεθεί και αυτός στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, για το υπόλοιπο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.