Έλεν Μίρεν και Ντόναλντ Σάδερλαντ στο «Ταξίδι Αναψυχής» του Πάολο Βίρτζι

Ο καταξιωμένος Ιταλός σκηνοθέτης, Πάολο Βίρτζι, σκηνοθετεί τους βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς, Έλεν Μίρεν και Ντόναλντ Σάδερλαντ στο «Ταξίδι Αναψυχής». Πρόκειται για ένα ταξίδι ζωής, αξέχαστο και γεμάτο συναίσθημα. Δύο ανθρώπων κοντά στα ογδόντα που λαχταρούν μία τελευταία περιπέτεια μαζί και αποφασίζουν να ξεφύγουν μακριά από τα ενήλικα παιδιά τους και τους γιατρούς, σε ένα απαγορευμένο...

Ο καταξιωμένος Ιταλός σκηνοθέτης, Πάολο Βίρτζι, σκηνοθετεί τους βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς, Έλεν Μίρεν και Ντόναλντ Σάδερλαντ στο «Ταξίδι Αναψυχής». Πρόκειται για ένα ταξίδι ζωής, αξέχαστο και γεμάτο συναίσθημα. Δύο ανθρώπων κοντά στα ογδόντα που λαχταρούν μία τελευταία περιπέτεια μαζί και αποφασίζουν να ξεφύγουν μακριά από τα ενήλικα παιδιά τους και τους γιατρούς, σε ένα απαγορευμένο ταξίδι. Προβάλλεται στο «Σινεμά με Θέα».

Η ταινία του Πάολο Βίρτζι (Η Τρελή Χαρά, Το Ανθρώπινο Κεφάλαιο), αποτελεί μια οδύσσεια μέσα από τις πόλεις φαντάσματα, τα έρημα πάρκα, τα ξεχασμένα τουριστικά αξιοθέατα και τους ετοιμόρροπους δρόμους της Αμερικής, δοσμένη με χιούμορ, τρυφερότητα, αλλά και ειρωνεία.

Πάνω απ’ όλα όμως είναι η ιστορία της Έλα (Έλεν Μίρεν) και του Τζον (Ντόναλντ Σάδερλαντ). Ένας φόρος τιμής των ανθρώπων που συνάντησαν, των εμποδίων που ξεπέρασαν, των εμπειριών που έζησαν, της αγάπης που μοιράστηκαν και του θάρρους τους να διεκδικήσουν πίσω το δικαίωμά τους να ορίζουν οι ίδιοι τη μοίρα τους.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Michael Zadoorian η τρυφερή ταινία του Πάολο Βίρτζι είναι μια μικρή απόλαυση για το κοινό, γεμάτη χιούμορ και πολλές στιγμές συγκίνησης. Το «Ταξίδι Αναψυχής» πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως Επίσημη Συμμετοχή στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο 2017, στο Φεστιβάλ της Βενετίας, αλλά και στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.