Μουράτογλου: «Παίζει σαν να είναι στο Top – 20»

Οι εμφανίσεις της Κόκο Γκοφ στο Γουίμπλεντον εκπλήσσουν τους πάντες, εκτός από τον Πατρίκ Μουράτογλου.

Οι εμφανίσεις της Κόκο Γκοφ στο Γουίμπλεντον εκπλήσσουν τους πάντες, εκτός από τον Πατρίκ Μουράτογλου.

Ο προπονητής της Σερένα Ουίλιαμς, δουλεύει με το νέο κορίτσι – θαύμα του παγκόσμιου τένις στην Ακαδημία του στη Γαλλία απο τότε που η Γκοφ ήταν 10 ετών.

Η 15χρονη, με τη νίκη της επί της Χέρτσογκ έγινε η νεαρότερη τενίστρια που φτάνει στους «16» του τουρνουά μετά την Τζένιφερ Καπριάτι το 1991 και ο προπονητής της μίλησε για την επιτυχία της στο wtatennis.com, τονίζοντας ότι πρέπει να προσατευτεί από την υπερέκθεση στα media.

«Η Κόκο ήταν παντελώς άγνωστη όταν ήρθε εδώ, αλλά πλέον είναι παντού και δεν θέλω να της μιλάω γι’ αυτό. Πιστέψτε με, είμαστε σε ένα τουρνουά και το μόνο που δεν θέλω να συνειδητοποιήσει είναι πόσο μεγάλη είναι. Δεν πρέπει να καταλάβει που βρίσκεται, πόσο μεγάλη έχει γίνει, πρέπει απλά να παίξει, να είναι συγκεντρωμένη και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται

Αυτό που κάνει είναι απίστευτο και νομίζω ότι ο κόσμος έχει αγαπήσει και την προσωπικότητά της. Ήρθα λίγο μετά την έναρξη του ματς με την Χέρτσογκ και δεν είδα τα πρώτα τρία γκέιμ, ήμουν έξω από το γήπεδο και περίμενα να μπω, αλλά καταλάβαινα πότε κέρδιζε και πότε έχανε πόντους από τις αντιδράσεις του κόσμου», είπε ο Μουράτογλου και πρόσθεσε ότι δύσκολα η νεαρή θα φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου:

«Μου αρέσει το γεγονός ότι πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει το τουρνουά, όλα είναι πιθανά στη ζωή. Όμως οι πιθανότητες να κερδίσει το τουρνουά είναι μικρές. Νομίζω ότι η Σερένα θα το κατακτήσει. Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν έφτασε μόλις ένα γκέιμ μακριά από την ήττα, είδα ένα φως να αναβει μέσα της και έπαιξε σε διαφορετικό επίπεδο, γιατί αρνούνταν να χάσει. Είναι κάτι που βλέπεις πολύ σπάνια. Η αρνησή της να αποδεχτεί την ήττα της επέτρεψε να κερδίσει, επιστρέφοντας από δύο ματς πόιντ. 

Δεν με εκπλήσσει το επίπεδο τένις που παίζει, την ξέρω από 10 ετών. Ίσως εκπλήσσομαι λίγο με το γεγονός ότι έφτασε εκεί τόσο σύντομα, έχει σπάσει τόσα πολλά ρεκόρ, οπότε μάλλον δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι έσπασε άλλο ένα.

Περίμενα τη νίκη της απέναντι στην Χέρτσογκ, που επίσης έπαιξε πολύ καλά και δυσκόλεψε την Κόκο. Παίζει σαν να βρίσκεται στο Top – 20, όταν διεκδικούνται μεγάλοι πόντοι είναι εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.