Βόμβα στην Μπάγερν… θέλει να φύγει ο Νόιερ

Ο ατζέντης του Γερμανού τερματοφύλακα, Τόμας Κροτ, δήλωσε πως θεωρεί ότι η Μπάγερν δεν μπορεί να συναγωνιστεί πλέον τους μεγάλους της Ευρώπης και πως ο πελάτης του... σκέφτεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο!

Ο ατζέντης του Γερμανού τερματοφύλακα, Τόμας Κροτ, δήλωσε πως θεωρεί ότι η Μπάγερν δεν μπορεί να συναγωνιστεί πλέον τους μεγάλους της Ευρώπης και πως ο πελάτης του… σκέφτεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο!

Η Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί δεν μπορεί να αποκτήσει τους παίκτες που θέλει! Είτε γιατί τα χρήματα που πρέπει να δώσει είναι υπερβολικά είτε γιατί αρκετοί δεν θέλουν να μετακομίσουν στην Μπουντεσλίγκα. 

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Νίκο Κόβατς έχει δεκαέξι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να ενισχυθεί αλλά ο Μάνουελ Νόιερ δεν φαίνεται να έχει υπομονή!

“Η διαφορά με τους τέσσερις μεγάλους της Αγγλίας είναι πλέον σημαντική. Η Μπάγερν δεν έχει αυτή τη στιγμή την ανταγωνιστική ομάδα που ταιριάζει με τους στόχους του Μάνουελ. Ο Νόιερ είναι σε μια φάση που πρέπει να αποφασίσει, να σκεφτεί το μέλλον του. Θέλει να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το Champions League ξανά, μπορεί να το κάνει με την Μπάγερν;; Μοιάζει δύσκολο” δήλωσε ο Κροτ. 

Ο Νόιερ έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου ως το καλοκαίρι του 2021 ενώ οι Βαυαροί είναι κοντά και στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Κ21 της Γερμανίας, του Αλεξάντερ Νούμπελ από την Σάλκε!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.