Προβλημάτισε για δεύτερη φορά

Ο Άρης γνώρισε δεύτερη ήττα στη σειρά με ευρύ σκορ στα φιλικά παιχνίδια που δίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αυτή τη φορά από τη Γάνδη, που επιβλήθηκε 3-0

Σε προβληματισμό μπήκαν οι “κίτρινοι” μετά και το σημερινό (6/7) αποτέλεσμα στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στη σειρά που έδωσαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Αυτή τη φορά ηττήθηκαν από τη Γάνδη, με σκορ 3-0 και, έστω κι αν η εικόνα τους ήταν καλύτερη από την πρώτη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Φορτούνα Σιτάρντ, έφυγαν από το γήπεδο με πολλές σκέψεις για τη συνέχεια…
Ο Σάββας Παντελίδης η αλήθεια είναι ότι είδε τους παίκτες του στο σημερινό φιλικό να έχουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που είχαν παρουσιάσει κόντρα στη Φορτούνα.
Οι “κίτρινοι” ήταν πιο ουσιαστικοί αμυντικά και μπορεί να είχαν και πάλι πρόβλημα στην κυκλοφορία και τη δημιουργία, ωστόσο επί της ουσίας δεν απειλήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση τη φάση που δέχθηκαν γκολ.
Ήταν το 29ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Μπερίντζε κατέληξε στα δίχτυα του Έμαν, σε ένα χρονικό σημείο που ο Άρης ήταν αποσυντονισμένος, γιατί έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποχώρησης του Λάρσον εξαιτίας τραυματισμού. Παρεμπιπτόντως, ο Σουηδός έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και θα υποβληθεί αύριο σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.
Ο Άρης προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι στη συνέχεια και το έκανε εν μέρει, έχοντας καλές στιγμές. Στο 31’ σουτ του Τόνσο πέρασε λίγο έξω από την εστία της Γάνδης, στο 37’ σουτ του Κωνσταντινίδη είχε την ίδια κατάληξη, ενώ η καλύτερη στιγμή των “κίτρινων” ήταν στο 45’, όταν σουτ του Ντιγκινί πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι των Βέλγων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παντελίδης έκανε αλλαγές σε όλες τις γραμμές. Στο 63’ ο Ντουάρτε σούταρε, αλλά δεν απείλησε όπως θα ήθελε. Στο 64’ ο Ιντέγε άφησε τη θέση του στον -υπό δοκιμή- Κιάλα, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα έκανε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Έμαν.
Στο 81ο ο διαιτητής έδωσε δεύτερο πέναλτι για τη Γάνδη, με τους παίκτες του Άρη να διαμαρτύρονται. Ο Γιάρεμτσουκ ευστόχησε κι έκανε το 2-0.
Οι “κίτρινοι” προσπάθησαν να μειώσουν, όμως, στο 90ό ο Σιλά σε κόντρα επίθεση έκανε το 3-0 για τη βέλγικη ομάδα. Οι παίκτες του Άρη διαμαρτυρήθηκαν και γι’ αυτό το γκολ. Υποστήριξαν ότι στη φάση υπήρχε οφ σάιτ.
ΑΡΗΣ: Έμαν, Κωνσταντινίδης (46’ Δεληζήσης), Σόουζα, Βέλεθ (46’ Ροζ), Κόρχουτ (68’ Τσαγκαλίδης), Μπάσα (74’ Φετφατζίδης), Μπακούτσης (46’ Ντουάρτε), Ντιγκινί (68’ Γιουνές), Λάρσον (29’ Μαρτίνες, 86’ Κλεμέντε), Τόνσο (59’ Μπακούτσης, 76’ Μπαγκαλιάννης), Ιντέγε (64’ Κιάλα, 81’ Νιένγκου)
ΓΑΝΔΗ: Καμίνσκι (60’ Ντε Μπούσερ), Σμιθ (Ντεχαέγκερε), Οβούσου (60’ Βερστράετε), Οτζίτζα, Μπέζους (60’ Κάστρους Μόντες), Κβιλιτάια (75’ Γιάρεμτσουκ), Μπερίντζε (75’ Ρόστεντ), Ασαρέ (75’ Σιλά), Λούστιγκ (46’ Σούκετ), Πλάστουν (75’ Σισέ), Ντέρικ (75’ Αντριάσεβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.