“Ο Μπεργκ συμφώνησε με Τράμπζονσπορ”

Τούρκος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Σουηδός επιθετικός, παρότι μπήκε σε σκέψεις από την πρόταση που του έκανε ο ΠΑΟΚ, τελικώς προχώρησε σε συμφωνία με την τούρκικη ομάδα

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Σερκάν Ασκίν, σε δύο αναρτήσεις πριν λίγο σήμερα (6/7) στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ασχολείται με το θέμα της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ, υποστηρίζοντας ότι τελικά ο Σουηδός επιθετικός αποδέχτηκε την πρόταση της Τράμπζονσπορ.
Στην πρώτη ανάρτηση, ο Ασκίν λέει ότι οι όροι του Μπεργκ έγιναν αποδεκτοί σε μεγάλο βαθμό από την Τράμπζονσπορ, όμως, η παρέμβαση του ΠΑΟΚ τον έβαλε σκέψεις. Οι δύο ομάδες, δηλαδή η Τράμπζονσπορ και ο ΠΑΟΚ ήταν αυτές που τον διεκδικούσαν, καθώς αποσύρθηκε η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που τον διεκδικούσε επίσης (προφανώς, εννοεί την Αλ Αΐν, στην οποία ανήκε ο Μπεργκ μέχρι τον περασμένο Μάιο).
Στη δεύτερη ανάρτηση, ο Ασκίν υποστηρίζει ότι τελικώς ο Μπεργκ είπε “ναι” στην πρόταση της Τράμπζονσπορ. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον έχει δίκιο, το σίριαλ της μεταγραφής του Σουηδού, για τον οποίο είχε δείξει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός και εσχάτως και ο ΠΑΟΚ, τελειώνει εδώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.