Πιέζει ο Ραϊόλα για να φύγει ο Πογκμπά.

Ο Μίνο Ραϊόλα, αναμένεται να εντείνει την προσπάθεια του ώστε ο Πολ Πογκμπά ν` αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να περιμένουν τις εξελίξεις.

Ο Μίνο Ραϊόλα, αναμένεται να εντείνει την προσπάθεια του ώστε ο Πολ Πογκμπά ν` αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να περιμένουν τις εξελίξεις.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναχωρούν για την Αυστραλία την Κυριακή για το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου προετοιμασίας του, με το…μέλλον του Πολ Πογκμπά να μην έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. 

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As» ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα αναμένεται ν΄ασκήσει έντονη πίεση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου ν΄εξασφαλίσει πως ο παίκτης του θα μπορέσει να φύγει από το Όλντ Τράφορντ. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πογκμπά θα βρεθεί στην Αυστραλία αν και έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει προπονήσεις μόνος του στην Ηνωμένες Πολιτείες. Αν ο Ραϊόλα τα καταφέρει, τότε ο Γάλλος, ίσως δεν εμφανιστεί στο πρώτο φιλικό στις με την Περθ Γκλόρι στις 13 Ιουλίου. 
Η Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι ο επόμενος σταθμός για τον ποδοσφαιριστή, όμως ακόμη δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την Γιουνάιτεντ, στο ποσό της μεταγραφής του. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν, ανέφερα πως η Ρεάλ, έδινε 72 εκατομμύρια ευρώ και έναν εκ των Ίσκο ή Γκάρεθ Μπέιλ. 

Ο Ραϊόλα θα πιέσει να ρίξει τις απαιτήσεις της η Μάντσεστερ, καθώς όπως ανέφερε, «άπαντες γνωρίζουν την επιθυμία του Πολ να συνεχίσει αλλού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.