Γαϊτανίδης: “Ήταν ένα όνειρο…”

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τα συναισθήματά του μετά το γκολ που σημείωσε στη σημερινή (6/7) αναμέτρηση των "ασπρόμαυρων" με τη Νόρτζελαντ

Ο Αντώνης Γαϊτανίδης γέμισε με όμορφα συναισθήματα μετά το γκολ που σημείωσε στο σημερινό (6/7) φιλικό του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Νόρτζελαντ. Σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ότι ήταν ένα όνειρο γι’ αυτόν να πετύχει τέρμα με την πρώτη ομάδα του “Δικέφαλου”.
“Ήταν ένα όνειρο για μένα, από την στιγμή που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ πριν από πέντε χρόνια. Ήταν ένα όνειρο για μένα, να αγωνιστώ κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα και γιατί όχι να σκοράρω κιόλας… Ο οποιοσδήποτε από εμάς, έχει έρθει εδώ για να κερδίσει μία θέση στην ομάδα. Είμαι μικρός ακόμη, πέρυσι έπαιζα στην Κ19 και τώρα διεκδικώ μία θέση, για να μείνω κι εγώ στην ομάδα και να παίξω”, ανέφερε αρχικά ο σκόρερ του ΠΑΟΚ.
Και συνέχισε: “Μπορεί να μην έχω ξαναβάλει τέτοιο γκολ, δεν θυμάμαι… Σε τέτοια θέση δεν έχω παίξει ξανά, είναι η αλήθεια ότι έπαιζα στα πλάγια, αλλά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Δουλεύουμε και συνεχίζουμε. Έχω θράσος, βάζω το 100% πάντα και κάνω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου. Έχω συνηθίζει να κερδίζω και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε το αήττητο. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα το συνεχίσουμε αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.