Ο Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε τα χαρτιά του! (video)

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την προετοιμασία στην Πολωνία, τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού, αλλά και για το σύστημα που θα εισάγει φέτος στο "ερυθρόλευκο" παιχνίδι!

Ο Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε τα χαρτιά του στους εκπροσώπους του τύπου που ακολουθούν την αποστολή του Ολυμπιακού σε Πολωνία και Αυστρία, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της προετοιμασίας των “ερυθρόλευκων”, πριν αφήσουν το πολωνικό έδαφος. Ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε για τη Βικτόρια Πλζεν, το βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού, τα συστήματα που θα χρησιμοποιήσει, αλλά και για το φετινό ρόστερ. 

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για την προετοιμασία στην Πολωνία.


“Θεωρώ πως το κομμάτι στην Πολωνία είναι το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας καθώς έχουμε κάνει αρκετή δουλειά στην Αθήνα. Ήταν πολύ σημαντικό που γύρισαν ορισμένοι διεθνείς στην ομάδα. Κρατάω θετικά συμπεράσματα, γιατί βλέπω πως υπάρχει μια συνέχεια στην ομάδα. Οι παίκτες δουλεύουν σωστά για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Παράλληλα περιμένουμε και κάποιους ακόμα διεθνείς παίκτες.”


Για τα βήματα προόδου και τη Βικτόρια Πλζεν.

“Σίγουρα υπάρχει πρόοδος , αλλά δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και δουλεύουμε σε αυτά στην ανάλυση. Περιμένουμε ακόμα μερικούς παίκτες να επιστρέψουν στην ομάδα, καθώς είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε όλοι μαζί. Υπάρχουν καινούργιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρέπει να μάθουν τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχονται δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν και πρέπει όλοι σταδιακά να το κατανοήσουν. Δουλεύουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι μέχρι τότε.” 



Για την ομοιογένεια του ρόστερ σε σχέση με πέρυσι.

“Είναι κάτι που είναι προφανές σε σχέση με την περσινή περίοδο. Κρατήσαμε το σύνολο των παικτών που θέλαμε και σε αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο πρόεδρος μας. Έχουμε ποδοσφαιριστές που κατανόησαν τη φιλοσοφία του συλλόγου και έδωσαν απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια πολύ πιο ποιοτική προετοιμασία γιατί γνωριζόμαστε μεταξύ μας, οι παίκτες ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο και όλα θα γίνουν πιο εύκολα όταν φτάσουν τα πρώτα δύσκολα ματς.”



Για τις διατάξεις που θα χρησιμοποιήσει.

“Πέρυσι παίξαμε πολλές φορές με 4-4-2 και δεύτερο επιθετικό τον Φορτούνη. Αυτό που βλέπετε στην προετοιμασία δεν θα αλλάξει πολύ σε σχέση με αυτό που είδατε πέρυσι. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η συνοχή της ομάδας και η αφομοίωση των νέων παικτών στη φιλοσοφία της ομάδας, παρά το ίδιο το σύστημα. Εκτός από τα δύο αυτά συστήματα υπάρχει και ένα καινούργιο που ακόμα δεν έχουμε δουλέψει. Θα το κάνουμε μόνο όταν οι νέοι παίκτες κατανοήσουν τον μέχρι στιγμής τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα.” 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.