Αισιοδοξία για τον Χατζηγιοβάνη στο “τριφύλλι”

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού εμφανίζονται αισιόδοξοι, πως θα καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία και με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη για την παραμονή του στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού εμφανίζονται αισιόδοξοι, πως θα καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία και με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη για την παραμονή του στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαφές των δυο πλευρών για νέο συμβόλαιο συνεργασίας θα ξεκινήσουν άμεσα, με το “τριφύλλι” να προτείνει στον παίκτη αυξημένες οικονομικές απολαβές, προκειμένου να υπογράψει έως το 2022.

Στις αρχικές συζητήσεις των δυο πλευρών, είχε διαπιστωθεί διαφορά στον οικονομικό τομέα, ενώ ο παίκτης φέρονταν να περίμενε κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Μέχρι στιγμής αυτή η πρόταση δεν έχει έρθει, ενώ οι “πράσινοι” έχουν ξεκαθαρίσει πως δε θα παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή με λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι “πράσινοι” εμφανίζονται αισιόδοξοι, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, για παραμονή του παίκτη, έστω και αν χρειαστεί να τραβήξουν οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών, αρκετό χρονικό διάστημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.