Εισηγήθηκε την απόκτηση του Άκε ο Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να έδωσε τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Νέιθαν Άκε, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι αναζητεί παίκτη, για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να έδωσε τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Νέιθαν Άκε, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι αναζητεί παίκτη, για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Καταλανός τεχνικός αναζητούσε τις τελευταίες ημέρες μια λύση για το κέντρο της άμυνας, η οποία παράλληλα θα πληρούσε και τους κανονισμούς του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι “πολίτες” έχουν στο ρόστερ τους 18 ποδοσφαιριστές εκτός των συνόρων και έψαχναν είτε για κάποιον Άγγλο αμυντικό,ε είτε για κάποιον ξένο, ο οποίος όμως θα είχε τουλάχιστον τρία χρόνια στα τμήματα υποδομής κάποιας αγγλικής ομάδας. Ο 24χρονος αμυντικός της Μπόρνμουθ είχε αγωνιστεί τρία χρόνια στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι. Την περσινή σεζόν είχε τέσσερα γκολ και μια ασίστ, σε 39 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπόρνμουθ. Η Σίτι θα πρέπει να δαπανήσει 40 εκατομμύρια λίρες για την απόκτησή του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.