Ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί (video)

Οι 19ες εκλογές της μεταπολίτευσης βρίσκονται σε εξέλιξη από τις 7 το πρωί και οι πολιτικοί αρχηγοί άσκησαν και αυτοί το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οι 19ες εκλογές της μεταπολίτευσης βρίσκονται σε εξέλιξη από τις 7 το πρωί και οι πολιτικοί αρχηγοί άσκησαν και αυτοί το εκλογικό τους δικαίωμα. 

Να τι είπαν βγαίνοντας από τα εκλογικά τμήματα:

Στο Ν. Ψυχικό ο ΠτΔ

Στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού ψήφισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Οι δηλώσεις περιττεύουν σήμερα, είναι η ημέρα του πολίτη και της λαϊκής ετυμηγορίας», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Στην Κυψέλη ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας 

Στο 27ο και 30ο  δημοτικό σχολείο Αθηνών ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας . Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε τον κόσμο και καταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες  που ήταν εκεί.

«Σήμερα είναι ημέρα δημοκρατίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για το μέλλον αποφασίζουν για τη ζωή τους. Οι κάλπες άνοιξαν και ήταν άδειες, η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Θέλω να καλέσω όλους τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα παρά το ότι οι θερμοκρασίες είναι υψηλές. Να απευθυνθώ στους νέους και τις νέες. Να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους σε άλλους. Είναι μια κρίσιμη μάχη. Τη δίνουμε ως το τελευταίο λεπτό», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.



Στο Περιστέρι ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

Στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συνοδευόταν και αυτήν την φορά από τον γιο του Κωνσταντίνο, όπως ακριβώς είχε γίνει και στις ευρωεκλογές. Τότε ο Μητσοτάκης Junior ψήφιζε για πρώτη φορά.

Ωστόσο δημιουργήθηκε ένταση όταν ο πρόεδρος της ΝΔ έμπαινε στο σχολείο, καθώς μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα με τα μέλη της ΝΔ να τους απαντούν με δικά τους και να υπάρχει σπρώξιμο μεταξύ τους. Πάντως το επεισόδιο έληξε γρήγορα χωρίς να πάρει διαστάσεις.

«Οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία. Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας. Καλή ψήφο σε όλες και όλους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. 



Στον Άγιο Δημήτριο η Φώφη Γεννηματά 

Στον Άγιο Δημήτριο και στο 6ο Δημοτικό Σχολείο ψήφισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα.

Βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα η Φώφη Γεννηματά δήλωσε: 
«Σήμερα η λογική επιστρέφει στον τόπο με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι η χρήσιμη ψήφος για τα λαϊκά συμφέροντα και η κρίσιμη ψήφος για την πολιτική σταθερότητα στη χώρα. Είμαστε περήφανοι για την προοδευτική μας ταυτότητα. Ήταν, είναι και θα είναι πολύτιμη για την Ελλάδα». 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.