Μολό: Ένας Ρομά που δεν… στεριώνει σε ομάδα (video)

Ο Γιοάν Μολό βρίσκεται στην Ελλάδα, κάνει τις τελικές συζητήσεις με το Νίκο Νταμπίζα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και το novasports.gr σας τον παρουσιάζει.

Ένα ταλέντο που δεν κατάφερε να λάμψει… Μια έντονη προσωπικότητα που δεν μπόρεσε να μπει σε “καλούπι”. Μια ψαγμένη λύση που μπορεί να αποδειχθεί “λαχείο” ή …κουβάς για τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιοάν Μολό βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει τις τελικές συζητήσεις με το Νίκο Νταμπίζα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και το novasports.gr σας παρουσιάζει τον υποψήφιο …”πράσινο”. 

Ο διάσημος ξάδερφος και το …ξεπέταγμα

Γεννήθηκε στη Μαρτίγκ, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μασσαλία στις 18 Ιουλίου του 1989. Καταγωγή μισή Ιταλική, μισή Ρομά. Ένας από τους λόγους που το αίμα του Μολό …βράζει και ξάδερφος του ο διάσημος Αντρέ- Πιέρ Ζινιάκ με καριέρα στη Μαρσέιγ και την Εθνική Γαλλίας.

Ο Μολό προσπάθησε να βαδίσει στα χνάρια του μεγαλύτερου ξαδερφου του και αφού έμαθε τη μπάλα στις Ακαδημίες της Μαρσέιγ και της Μονακό, έκανε το …ξεπέταγμα του με τους “Μονεγάσκους” το 2008 και ντεμπούτο στο γαλλικό πρωτάθλημα στα 21 σε ένα ντέρμπι με τη Νις.

Γεμάτες οι δύο πρώτες σεζόν, άλλη μια καλή χρονιά στην Καέν, ένα σύντομο πέρασμα από τη Γρανάδα και την Πριμέρα και επιστροφή στην πατρίδα και τη Νανσί στην οποία …ανέπνευσε ξανά. 

To …άλμα και η περιήγηση

Ο Μολό δεν μπόρεσε ποτέ να στεριώσει εκτός Γαλλίας. Έπαιξε στην Σεντ Ετιέν και έκανε καλές εμφανίσεις, ενώ αγαπήθηκε από τον κόσμο, ωστόσο ξαφνικά βρέθηκε εκτός πλάνων. 

Πήρε την απόφαση να ξενιτευτεί το 2015 για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά στη Ρωσία και την Κρίλια Σοβέτοφ, εντυπωσίασε και έκανε το μεγάλο βήμα στη Ζενίτ.

Όμως στην Αγία Πετρούπολη δεν “κόλλησε” και μετά άρχισε η …περιήγηση του. Πρώτα η Αγγλία και η Φούλαμ για ένα εξάμηνο, στη συνέχεια το Κατάρ και η Αλ Ραγιάν για …δύο μήνες.

Eπιστροφή για μια σεζόν στη Ρωσία και τη …γνώριμη Κρίλια και μετά η δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και η Σοσό, από την οποία έμεινε πρόσφατα ελεύθερος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.