Νεκρός βρέθηκε 70χρονος μαραθωνοδρόμος (video)

Νεκρός βρέθηκε o Φρανκ Μέσα στον ποταμό του Λος Άντζελες λίγες ημέρες μετά την ακύρωση του ρεκόρ του στον φημισμένο μαραθώνιο της πόλης. Βίντεο απέδειξε ότι είχε κάνει αρκετά χιλιόμετρα της διαδρομής με... ποδήλατο!

Νεκρός βρέθηκε o Φρανκ Μέσα στον ποταμό του Λος Άντζελες λίγες ημέρες μετά την ακύρωση του ρεκόρ του στον φημισμένο μαραθώνιο της πόλης. Βίντεο απέδειξε ότι είχε κάνει αρκετά χιλιόμετρα της διαδρομής με… ποδήλατο!

Ο χρόνος του 2 ώρες 53 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα! Παγκόσμιο ρεκόρ στην ηλικιακή κατηγορία του και πιο γρήγορος από τον δεύτερο κατά μια ώρα και δεκαεπτά λεπτά! 

Ο Αμερικανός με μεξικανικές ρίζες, Φρανκ Μέσα πετούσε στους ουρανούς μετά την σπουδαία επιτυχία του στον μαραθώνιο του Λος Άντζελες τον Μάρτιο! Ο χρόνος του γιατρού στο επάγγελμα όμως φάνηκε τουλάχιστον ύποπτος στους διοργανωτές. 

Το σάιτ Marathoninvestigation.com αποκάλυψε τον Μάιο με βίντεο ότι ο Μέσα δεν ακολούθησε όλη την διαδρομή και φαίνεται από τις εικόνες να εμφανίζεται ξαφνικά από στενάκια για να μπαίνει ξανά στον αγώνα. 

Παράλληλα υπήρξαν και φωτογραφίες που τον δείχνουν να χρησιμοποιεί ποδήλατο για αρκετά χιλιόμετρα της διαδρομής.

Την 1η Ιουλίου οι διοργανωτές ακύρωσαν το ρεκόρ και φυσικά τον Μέσα από τον αγώνα κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν από διοργανωτές άλλων αγώνων για τουλάχιστον περίεργους χρόνους.

Την Πέμπτη το πρωί μια κλήση στην αστυνομία οδήγησε στην ανακάλυψη της σωρού του Φρανκ Μέσα στον ποταμό του Λος Άντζελες. Η αστυνομία δεν δέχεται τον πνιγμό ως επίσημη εκδοχή θανάτου και όλοι πλέον περιμένουν την αυτοψία. 

Η σύζυγος του πάντως ανέφερε στην αστυνομία ότι ο Φρανκ Μέσα ήταν συγκλονισμένος από την ακύρωση του ρεκόρ του ότι είχε αρνηθεί τις κατηγορίες λέγοντας ότι είχε βγει από την διαδρομή για να βρει… τουαλέτα αλλά το υλικό από τα βίντεο, τον διαψεύδει!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.