Ζαγκλής:”Κάναμε σημαντικά βήματα”

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA βρέθηκε κοντά στην Εθνική ομάδα νέων και μίλησε μεταξύ άλλων για το παγκόσμιο κύπελλο στην Κίνα.

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA βρέθηκε κοντά στην Εθνική ομάδα νέων και μίλησε μεταξύ άλλων για το παγκόσμιο κύπελλο στην Κίνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση:

”Για μας είναι πολύ σημαντική διοργάνωση. Πιστεύουμε ότι βοηθάει τα παιδιά με 16 ομάδες από όλες τις ηπείρους να βρουν το δρόμο τους στην επαγγελματική καριέρα και φυσικά στην Εθνική Ανδρών”.

”Μας ικανοποιεί το επίπεδο των ομάδων, αλλά κάθε φορά θέλουμε κάτι καλύτερο. Σε αυτές τις ηλικίες υπάρχει το μόνιμο δίλημμα. Αποτέλεσμα ή παραγωγή παικτών; Από Παγκόσμιο Εφήβων έχουν περάσει οι Στεφ Κάρι, Τζέισον Τέιτουμ, Γιόνας Βαλαντσιούνας και Μίλος Τεόντοσιτς. Το Μάλι μας εξέπληξε θετικά που έφτασε στον τελικό”.

Για το Παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας:

”Να ξεχωρίσουμε τις διοργανώσεις των μεγάλων ηλικιών από τις μικρές ηλικίες. Βρέθηκα χθες στον ημιτελικό στο Eurobasket Γυναικών μεταξύ Σερβίας και Ισπανίας κι είχε 11.000 κόσμο,. Εδώ μας τα χαλάσαν λίγο οι εκλογές, αλλά, η Κρήτη απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώσει υψηλού επιπέδου διοργανώσεις”.

Το Παγκόσμιο στην Κίνα θα γίνει με 32 ομάδες στη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου. Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα τον Υπουργό Αθλητισμού της Κίνας και στα πρώτα 30΄΄ μου είπε πως το μπάσκετ είναι το πιο δημοφιλές άθλημα. Το ΝΒΑ θα είναι εκεί. Οι αθλητές έχουν δείξει πόσο πολύ θέλουν να παίξουν με το εθνόσημο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.