Τσιντώτας: “Είναι κοντά μας ο Καρντόσο, δουλεύει πολύ” (video)

Με πολύ καλά λόγια για τον Μιγκέλ Καρντόσο μίλησε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στην κάμερα του novasports, αναφερόμενος και στο ρόλο του τερματοφύλακα.

Με πολύ καλά λόγια για τον Μιγκέλ Καρντόσο μίλησε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στην κάμερα του novasports, αναφερόμενος και στο ρόλο του τερματοφύλακα.

Αναλυτικά:

“Είναι κάτι πολύ καινούριο, η φιλοσοφία του προπονητή είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, για αυτό και δουλεύουμε (σ.σ. οι τερματοφύλακες) καθημερινά. Είχαμε κάποιες αξιόλογες φάσεις, βγάζοντας αυτό που ζητάει. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι.

Η συμμετοχή του τερματοφύλακα είναι πολύ πιο εύκολη όταν παίρνει βοήθειες από τους παίκτες μπροστά του. Αν είμαστε και εμείς συγκεντρωμένοι δεν θα υπάρχουν δυσκολίες. 

Είναι κοντά μας, προσπαθεί κάθε μέρα να μας διδάξει και να μας κάνει καλύτερους στο παιχνίδι με τα πόδια, όπως και ο κύριος Μιχαηλίδης. Θέλουμε 100% συγκέντρωση.

Είναι ένας πολύ πειθαρχημένος στο πλάνο του προπονητής, είναι κοντά μας και δουλεύει πολύ καθημερινά σε αυτό που ζητά. Αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς, θα παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.