Εκτός και ο Ματίγια

Διάγνωση για τον Ματίγια που από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Σα να μην έφταναν στον Σάββα Παντελίδη οι … «πονοκέφαλοι» των τραυματισμών των Κουέστα – Λάρσον ήρθε να προστεθεί κι αυτός του Ματίγια. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ευτυχώς για τον Έλληνα τεχνικό δεν είναι ανάλογης σοβαρότητας με των δυο προαναφερθέντων, λόγος για τον οποίο αμφότεροι θα επιστρέψουν αύριο στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας ο 30χρονος Ισπανός – που δεν αγωνίστηκε και στο φιλικό με τη Γάνδη – ταλαιπωρείται από «βαριά σύσπαση των μυών της σπονδυλικής στήλης» αλλά από αύριο πιθανολογείται πως θα ξεκινήσει σταδιακά κι άκρως προσεκτικά να μπαίνει σε ρυθμούς κανονικών προπονήσεων.
Στο σημερινό πρόγραμμα, όσοι είχαν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στη χτεσινή αναμέτρηση ακολούθησαν ενεργητική αποκατάσταση, την ίδια στιγμή που οι συμπαίκτες τους πραγματοποίησαν πρόγραμμα ασκήσεων με την μπάλα. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.