Ο Joker του Joaquin Phoenix αποκαλύπτεται στα νέα εξώφυλλα του Empire

Τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους.Το περιοδικό Empire κυκλοφόρησε δύο νέα εξώφυλλα, φέρνοντας στο...

Τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους.

Το περιοδικό Empire κυκλοφόρησε δύο νέα εξώφυλλα, φέρνοντας στο προσκήνιο τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του Joker, από την επερχόμενη ταινία της Warner Bros.

Οι νέες αυτές εικόνες που κοσμούν το περιοδικό τεύχος του Ιουλίου, δείχνουν τις διττή φύση του εν λόγω χαρακτήρα, την οποία ο Phoenix θα επιχειρήσει να υποκριθεί για τη μεγάλη οθόνη.

joaquin phoenix joker image 1

joaquin phoenix joker image 2

Η ταινία “Joker”, σκηνοθετημένη από τον Todd Phillips (The Hangover 1,2 & 3, War Dogs, Old School), θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’80 και θα εισάγει τον χαρακτήρα από την αρχή του, όταν ακόμα προσπαθούσε να τα καταφέρει ως ο κωμικός Arthur Fleck. Το νέο αυτό prequel φιλμ αποφεύγει το κοινό backstory και πολλά από τα χαρακτηριστικά που οι θαυμαστές της DC έχουν συνδέσει με τον Joker και την προέλευσή του. Καμία δεξαμενή με οξύ, καμία νυχτερίδα ακόμα, μιας και ο Bruce Wayne είναι σ’ αυτό το σύμπαν ένα μικρό παιδί.

Τούτων λεχθέντων, η ταινία φαίνεται να πηγάζει από το graphic novel, “The Killing Joke” του Alan Moore, το οποίο δείχνει την αργή μεταστροφή από έναν πικραμένο performer που δεν έχει κάνει ακόμα την επιτυχία το, στον μανιακό δολοφόνο που όλοι ξέρουμε.

Η σύνοψη της ταινίας λέει πως “το 1981, ένα αποτυχημένος stand-up κωμικός, παραμελημένος από το περιβάλλον του, στρέφεται στον κόσμο του εγκλήματος και του χάους, στη διαβόητη Gotham”. Στο cast, πέρα από τον Joaquin Phoenix, εμφανίζονται επίσης οι Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron, Bill Camp, Glenn Fleshler, Shea Whigham, Brett Cullen, Douglas Hodge και Josh Pais. Το “Joker” αναμένεται στη χώρα μας στις 3 Οκτωβρίου.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.