Ο Spider-Man της γειτονιάς κατακτά την πρώτη θέση στο box office με το “Far From Home”

Και το "Midsommar" καλά τα πήγε.Το "Spider-Man: Far From Home" κατακτά το box office των ΗΠΑ. Την...

Και το “Midsommar” καλά τα πήγε.

Το “Spider-Man: Far From Home” κατακτά το box office των ΗΠΑ. Την εβδομάδα που μας πέρασε συγκέντρωσε $185,1 εκ. Παγκοσμίως, τα έσοδά της έφτασαν τα $395 εκ. και έτσι συνολικά η ταινία κατέχει μέχρι στιγμής $580,1 εκ.

Μόνο μέσα στο πρώτο τριήμερο προβολής της, η ταινία συγκέντρωσε $93,6 million, κατακτώντας την 16η θέση με το υψηλότερο ντεμπούτο για τις ταινίες του Marvel Cinematic Universe. Μέχρι στιγμής κατέχει και την 19η θέση των πιο κερδοφόρων ταινιών του MCU.

Όσον αφορά την Sony και το franchise του ‘Spider-Man’, το “Far From Home” βρίσκεται στην 4η θέση του καλύτερου ανοίγματος, πίσω από τα “Spider-Man 3” ($151,1 εκ.), “Spider-Man: Homecoming” ($117 εκ.) και “Spider-Man” ($114,8 εκ.).

Μόνο για τις ΗΠΑ, η εν λόγω ταινία έκανε το 4ο μεγαλύτερο άνοιγμα για το 2019, πίσω από τα “Avengers: Endgame” ($357,1 εκ.), “Captain Marvel” ($153,4 εκ.) και “Toy Story 4” ($120,9 εκ.).

Νέα εισαγωγή στο box office της εβδομάδας, ήταν και το “Midsommar”, το οποίο κατέκτησε την 6η θέση με κέρδη ύψους $10,9 εκ. από την ημέρα της πρεμιέρας της. Στο θρίλερ πρωταγωνιστούν οι Florence Pugh και Jack Reynor ως ένα νεαρό ζευγάρι που ταξιδεύουν στην Σουηδία για να λάβουν μέρος σε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ.

Ρίξτε μια ματιά στο Top 10 του box office των ΗΠΑ, όπως διαμορφώθηκε αυτήν την εβδομάδα (μέσω Box Office Mojo). Πατήστε πάνω με κάθε τίτλο για να διαβάσετε το review της ταινίας:

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.