Την Mulan εν δράσει βλέπουμε στις νέες φωτογραφίες της ταινίας

Στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2020.Η Disney αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες και την...

Στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2020.

Η Disney αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες και την επίσημη φωτογραφία από το επερχόμενο live action remake, “Mulan”.

Πρωταγωνιστούν οι Liu Yifei ως Mulan και οι Jet Li, Gong Li, Donnie Yen (“Star Wars: Rogue One”), Jason Scott Lee (Crouching Tiger, Hidden Dragon), Yoson An (The Meg), όπως και οι Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Tzi Ma, Rosalind Chao και Cheng Pei-Pei.

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες παρακάτω:

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από την Niki Caro και το σενάριο έχει γραφτεί από τους Rick Jaffa, Amanda Silver, Elizabeth Martin και Lauren Hynek. Οι Jason T. Reed, Chris Bender και Jake Weiner θα είναι παραγωγοί και οι Barrie M. Osborne, Bill Kong και Tim Coddington θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: “Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας απαιτεί από όλες τις οικογένειες της χώρας έναν άνδρα για να πολεμήσει στον στρατό του, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός πολεμιστή, θα πάρει τη θέση του πατέρα της. Ντυμένη ως άνδρας ονόματι Hua Jun, τεστάρεται σε κάθε βήμα της και πρέπει να μάθει να βρει την εσωτερική της δύναμη και να αγκαλιάσει το πεπρωμένο της. Πρόκειται για ένα επικό ταξίδι που θα τη μεταμορφώσει σε πολεμιστή και θα της χαρίσει τον σεβασμό ενός ολόκληρου έθνους … και του περήφανου πατέρα της”.

Αν και η υπόθεση φαίνεται να ακολουθεί την ταινία κινουμένων σχεδίων, η live-action μεταφορά θα είναι πιο σκοτεινή και δεν θα είναι μιούζικαλ. Η επίσημη αφίσα φέρει ομοιότητες με την ταινία κινουμένων σχεδίων του 1998. Δείτε την παρακάτω:

mulan-side-by-side-poster-comparison

Το “Mulan” θα έβγαινε κανονικά φέτος, αλλά είχε μια καθυστέρηση. Γυρίσματα έχουν γίνει σε Νέα Ζηλανδία και Κίνα και η τελική ημερομηνία πρεμιέρας είναι η 27 Μαρτίου 2020. Μείνετε συντονισμένοι εδώ για ό,τι νεώτερο από τον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.