Χωρίς Πετρούνια το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Δίχως τον τραυματία 28χρονο ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή θα διεξαχτεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η αίθουσα αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, στις κατηγορίες ανδρών/γυναικών και εφήβων/νεανίδων.
Η διοργάνωση, θα διεξαχθεί το διήμερο Πέμπτη 11/07 και Παρασκευή 12/07 και θα λάβουν μέρος 83 αθλητές και αθλήτριες (21 άνδρες, 21 γυναίκες, 12 έφηβοι, 29 νεανίδες), μεταξύ των οποίων δεσπόζουν τα ονόματα του πολυνίκη Βλάση Μάρα στο μονόζυγο, του πεντάκις πρωταθλητή Ελλάδας Νίκου Ηλιόπουλου στο σύνθετο ατομικό, αλλά και του Γιώργου Χατζηευσταθίου στον πλάγιο ίππο.
Θα απουσιάσει όμως ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς και οι Αντώνης Τανταλίδης, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, επειδή αναρρώνουν από χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν.
Ο Πετρούνιας έχει προγραμματίσει να είναι πανέτοιμος και να αγωνιστεί τον Οκτώβριο (4-13/10) στο προ-Ολυμπιακό Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης.
Στις γυναίκες, θα απουσιάσει η Αργυρώ Αφράτη, η οποία πρόσφατα ξεπέρασε τον τραυματισμό της στο πέλμα, θα δώσει όμως κανονικά το «παρών» η δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας (2015, 2018) Ιωάννα Ξουλόγη και η πρωτοεμφανιζόμενη στη «μεγάλη» κατηγορία Ελβίρα Κατσάλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.