Ζοάο Φέλιξ: «Άλλο ο Ρονάλντο άλλο εγώ»

Ο 19χρονος Πορτογάλος, η απόκτηση του οποίου κόστισε 127,2 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και μίλησε τόσο για τον Γκριεζμάν όσο και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε γη και ύδωρ για να κάνει δικό της τον Ζοάο Φέλιξ καταβάλλοντας 127,2 εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα, στην πιο δαπανηρή μεταγραφή των «Ροχιμπλάνκος» και μία από τις ακριβότερες στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Κατά την παρουσίασή του ο 19χρονος Πορτογάλος, αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο του έδωσε συμβουλές ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αντουάν Γκριεζμάν.

«Ο Ρονάλντο είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής, αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παγκοσμίως κι ίσως όλων των εποχών. Μου μίλησε πολύ για τη Μαδρίτη, πόσο του άρεσε. Έχω έρθει εδώ για να γράψω τη δική μου ιστορία, για να με θυμούνται ως τον Ζοάο Φέλιξ. Ο Κριστιάνο είναι ο Κριστιάνο κι εγώ είμαι ο Ζοάο Φέλιξ. Είμαι ο αντικαταστάτης του Γκριεζμάν, αλλά αυτή η πίεση δεν με αφορά. Πολλές φορές ακούμε πράγματα που είναι καλά κι άλλες που δεν είναι και τόσο θετικά. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα. Θα ήθελα να συναντήσουμε την Μπενφίκα στο Champions League. Δεν έχω ιδιαίτερη πίεση από το γεγονός πως η μεταγραφή μου κόστισε τόσο πολύ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.