Απεβίωσε ο αστέρας του Disney Channel Cameron Boyce

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη!O γνωστός ηθοποιός του Disney Channel, Cameron Boyce, άφησε την τελευταία...

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη!

O γνωστός ηθοποιός του Disney Channel, Cameron Boyce, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 20 ετών, σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε η οικογένειά του στο ABC News.

“Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι χάσαμε τον Cameron”, είπε αντιπρόσωπος της οικογένειας. “Έφυγε στον ύπνο του, λόγω μιας επιληψίας, αποτέλεσμα μιας αρρώστια που είχε εδώ και καιρό και για την οποία έπαιρνε ειδική ιατροφαρμακευτική αγωγή. Ο κόσμος έχασε ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια, αλλά το πνεύμα του θα ζει για πάντα μέσω της καλοσύνης όλων όσων τον ήξεραν και τον αγαπούσαν. Είμαστε απίστευτα στεναχωρημένοι και ζητάμε να μας αφήσετε να πενθήσουμε τον χαμό του γιου και αδερφού μας”.

cameron boyce dead 20
Ο Cameron Boyce στο πλατό του “Descendants”.

Ο Boyce έγινε γνωστός μέσα από τον χαρακτήρα που ενσάρκωνε στην ταινία “Grown Ups” (2010) ως τον γιο του Adam Sandler. Έπαιξε στο sequel “Grown Ups 2” τρία χρόνια αργότερα και κατείχε ρόλο στη σειρά “General Hospital”. Έγινε μέλος της Disney μέσω του χαρακτήρα Carlos De Vil, τον γιο της Cruella De Vil, στις ταινίες “Descendants”, ενώ παράλληλα κατείχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “Jessie” ως Luke Ross, τον γιο ενός εκατομμυριούχου. Η εν λόγω σειρά έτρεξε για 98 επεισόδια.

“Πολύ νέος, πολύ γλυκός, πολύ αστείος. Δεν υπήρχε πιο αξιόλογο και ταλαντούχο παιδί”, δημοσίευσε ο Sandler στο Twitter. “Τον αγαπούσα. Νοιαζόταν για την οικογένειά του και τον κόσμο. Ευχαριστούμε, Cameron, για ό,τι μας έδωσες. Σε περίμεναν πολλά παραπάνω. Έχουμε πληγωθεί. Σκέφτομαι την οικογένειά σου και στέλνω τα βαθύτερα συλλυπητήριά μου”.

Ο ηθοποιός Kevin Chamberlin, ο οποίος ενσάρκωνε τον Bertram στο “Jessie”, δημοσίευσε τα συλλυπητήριά του:

kevin chamberlin tweet cameron boyce

Παρόμοια δήλωση έκανε και ο Charles Esten, ο τηλεοπτικός πατέρας του ηθοποιού στο “Jessie”. Διαβάστε την παρακάτω:

charles esten tweet cameron boyce

Ο Bob Iger, Πρόεδρος της Walt Disney Company, δημοσίευσε την εξής δήλωση στο Twitter: “Η Walt Disney Company θρηνεί τον χαμό του #CameronBoyce. Ήταν φίλος και γεμάτος καλοσύνη και ζωή, ταλαντούχος και πολύ νέος για να πεθάνει. Οι προσευχές πάνε στην οικογένεια και τους φίλους του”.

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.