Κωνσταντινίδης: “Έτοιμοι όταν πρέπει, για πρόκριση!”

Ο Έλληνας οπισθοφύλακας των "κίτρινων" μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας μέχρι τώρα, αλλά και την εικόνα της στα φιλικά παιχνίδια, ενώ τόνισε πότε επιβάλλεται να είναι απολύτως έτοιμη

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης σχολίασε σήμερα (8/7), σε δηλώσεις που έκανε στην Ολλανδία, την κακή εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα ο Άρης στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ενώ στάθηκε στην αναγκαιότητα να είναι απολύτως έτοιμη η ομάδα, όταν έρθει η ώρα των πρώτων επίσημων αναμετρήσεων.
Τόνισε αρχικά: “Η ομάδα έχει μια βδομάδα στην Ολλανδία. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα των φιλικών. Για μένα δεν έχει σημασία η νίκη ή η ήττα, αλλά να είμαστε έτοιμοι στις 25 Ιουλίου και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ”.
Για την όχι καλή σεζόν που έκανε ο ίδιος την περασμένη περίοδο, είπε: “Την έχω αφήσει πίσω μου. Δεν έκανα σχεδόν καθόλου διακοπές φέτος για να είμαι απολύτως έτοιμος για την προετοιμασία. Εύχομαι να έχουμε όλα τα παιδιά την υγεία μας και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”.
Για την πορεία της προετοιμασίας μέχρι τώρα επεσήμανε: “Η ομάδα δεν είναι έτοιμη, λείπουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα γενικώς δείχνει ανέτοιμη, αλλά ξέρουμε ότι αυτή θα ήταν η εικόνα την δεδομένη περίοδο. Δουλεύουμε καλά και στόχος μας είναι στις 25 Ιουλίου να είμαστε έτοιμοι”.
Για το κλίμα στην ομάδα και το “μπόλιασμα” των νέων παικτών διευυκρρίνισε: “Θέλουμε τα παιδιά που ήρθαν φέτος να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αγαπημένοι οι παίκτες μεταξύ μας, γιατί αυτό θα βγαίνει και στο γήπεδο. Αν δεν είμαστε καλά, δεν θα είναι ωραία η εικόνα”.
Για την απουσία του “κολλητού” του, Μανώλη Σιώπη δήλωσε: “Είναι πολύ καλός μου φίλος. Του είπα να κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του. Μακάρι να ήταν εδώ αλλά δεν είναι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε, του εύχομαι ότι καλύτερο”.
Για τη δική του παρουσία από εδώ και πέρα απάντησε: “Πλέον γνωρίζω καλύτερα το κορμί μου, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω. Μακάρι να έχουμε υγεία και να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος…”.
Για τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην προετοιμασία ως προς τις υποχρεώσεις σε Ευρώπη και πρωτάθλημα σχολίασε: “Είναι δύσκολο, αλλά εμείς σε πρώτη φάση δουλεύουμε με στόχο να είμαστε έτοιμο στις 25 Ιουλίου, για να πάρουμε την πρόκριση. Η ομάδα δουλεύει καλά και σε φυσική κατάσταση και σε τακτική για να είναι έτοιμη όχι μόνο με την ΑΕ Λεμεσού αλλά και αργότερα…”.
Για τις απαιτήσεις που έχει ο Σάββας Παντελίδης από τους οπισθοφύλακες εξήγησε: “Από όλα τα πλάγια μπακ ζητάει ο προπονητής να έχουν συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι, όχι να είμαστε πίσω και να κάνουμε μόνο άμυνα. Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο…”.
Για τον στόχο στο ερχόμενο πρωτάθλημα, φάνηκε μάλλον φειδωλός στα λεγόμενά του: “Θέλουμε μια καλύτερη θέση από πέρσι και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όπως έκλεισε η σεζόν. Θα παίξει μεγάλο ρόλο ποιες ομάδες θα είναι έτοιμες στα πλέι οφ, εκεί θα είναι η κρίσιμη περίοδος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.