Οι ευχές της ΠΑΕ στον Κάτσε και το … «δώρο» των συμπαικτών του (pic)

Αποδέκτης πληθώρας ευχών σήμερα ο ... γεννεθλιάζων Κάτσε και όχι μόνον!

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή ημέρα για τον Εργκούς Κάτσε. Ο διεθνής Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ συμπληρώνει είκοσι έξι χρόνια ζωής κι η ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της του έστειλε της ευχές της παραθέτοντας και την … πορεία του μέχρι και σήμερα, ενώ οι συμπαίκτες του στο πλαίσιο της προπόνησης κατά τα … ειωθότα τον … «περιποιήθηκαν» δεόντως μέσα από τη γνωστή πλέον … φάλαγγα. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ: «Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται στον Εργκούς Κάτσε, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 26, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
Ο Εργκούς Κάτσε γεννήθηκε στην Κορυτσά της Αλβανίας στις 08.07.1993 και στην Ελλάδα ήρθε τρία χρόνια μετά. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Αχιλλέα Τριανδρίας και σε ηλικία 12 ετών (το 2005) εντάχθηκε στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ.
Τον Δεκέμβριο του 2010 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και λίγες μέρες μετά έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα στον αγώνα εναντίον του Πανσερραϊκού. Στο τέλος της σεζόν δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Επανομής και μετά από μια γεμάτη σεζόν στη Β΄Εθνική επέστρεψε για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ.
Η αγωνιστική του άνοδος ήταν ραγδαία και μέχρι το 2016 είχε γεμάτες σεζόν με πάνω από 30 συμμετοχές. Η αύξηση του ανταγωνισμού τον οδήγησε για ένα εξάμηνο στο Πλζεν και τη Βικτόρια ως δανεικό, ενώ επέστρεψε και έπαξε σε εννιά αγώνες υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς, πανηγυρίζοντας μάλιστα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παρέμεινε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για έξι μήνες υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου και στη συνέχεια αναχώρησε για τον Παναθηναϊκό, όπου σε ενάμιση χρόνο συμπλήρωσε 32 συμμετοχές, με δύο γκολ και δύο ασίστ.
Παράλληλα είναι σταθερά μέλος της Εθνικής Αλβανίας με την οποία μετράει 25 εμφανίσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.