Ο ”Νόλε” ξεκούραστα στους ”8” (video)

Για 11η φορά ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στα προημιτελικά του αγγλικού όπεν στην 16η του παρουσία. Ο Σέρβος Νο 1 στον κόσμο ξεπέρασε και το εμπόδιο του νεαρού Γάλλου Ούγκο Ουμπέρ (3-0).

Για 11η φορά ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στα προημιτελικά του αγγλικού όπεν στην 16η του παρουσία. Ο Σέρβος Νο 1 στον κόσμο ξεπέρασε και το εμπόδιο του νεαρού Γάλλου Ούγκο Ουμπέρ (3-0).

Ο Τζόκοβιτς έδειξε τις διαθέσεις του από νωρίς και μην αφήνοντας περιθώρια στον άπειρο Γάλλο, κατόρθωσε να κάνει ”break” μόλις στο δεύτερο ”service game” του Ουμπέρ και να πάρει τα ηνία. Ο Νόλε προηγήθηκε 3-1 και στην συνέχεια αφού κρατούσε με άνεση το δικό του service έκλεισε το σετ (6-3).

Στο δεύτερο σετ ο Ουμπέρ ξεκίνησε πρώτος να σερβίρει και προγήθηκε, όμως ο Τζόκοβιτς όπως και στο πρώτο σετ έσπασε νωρίς το σερβίς του Γάλλου και πέρασε μπροστά (3-1) παίρνοντας 11 συνεχόμενους πόντους! Ένα ακόμα ”break” ήταν υπέρ-αρκετό για να κάνει περίπατο στο σετ και να το κλείσει (6-2).

Στο τρίτο που ήταν και το τελευταίο πάλι πρώτος σέρβιρε ο Γάλλος και το οδήγησε μέχρι το 3-3. Σε εκέινο το σημείο ο Τζόκοβιτς έσπασε για 4η φορά το σερβίς του και μπήκε μπροστά (4-3). Στην συνέχεια κράτησε το σερβίς του και πανηγύρισε την νίκη (6-3) μέσα σε 1 ώρα και 43 λεπτά.

Ο κάτοχος του περσινού Wimbledon, στους ”8” αντιμετωπίζει τον Νταβίντ Γκοφέν που νίκησε 3-1 τον Ισπανό Φερνάντο Βερντάσκο (3-1). Απέναντι στον Βέλγο έχει ρεκόρ 5-1. 

Ο Τζόκοβιτς ψάχνει τον 5ο τίτλο του στο τουρνουά και συνολικά στον 16ο τίτλο του σε Grand Slam.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.