Ο έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού

Μια ακόμα ισοπαλία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, στο πιο απαιτητικό παιχνίδι μέχρι σήμερα! Διαβάστε πως τα πήγαν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Η ισοπαλία με την Ντιναμό Κιέβου έδειξε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο σωστό δρόμο, λίγες μέρες πριν τα πρώτα επίσημα ματς της νέας σεζόν. Πάμε να δούμε πως κύλησε το ματς για κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Σα: Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας δεν αντιμετώπισε πολλούς κινδύνους, ωστόσο ήταν σταθερός όταν χρειάστηκε. Η αλήθεια είναι πως τα μέχρι τώρα φιλικά δεν έχουν πιέσει πολύ τον Σα.

Τοροσίδης: Σταθερή απόδοση, χωρίς τις επιθετικές προσπάθειες του ματς με τη Γιαγκελόνια, καθώς η Ντιναμό γινόταν αρκετά επικίνδυνη με τους Μικολένκο και Βέρμπιτς από την αριστερή πλευρά των Ουκρανών. 

Σεμέδο: Πραγματικός ηγέτης ο Πορτογάλος αμυντικός, δείχνει πως ελέγχει απόλυτα το ρόλο του ενορχηστρωτή της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Ο Μπα είνα πολύ τυχερός που τον έχει δίπλα του σε μια τόσο κρίσιμη σεζόν για εκείνον. 

Μπα: Ο Σενεγαλέζος μπορεί να έκανε το πέναλτι απ’ το οποίο προήλθε το γκολ της Ντιναμό, ωστόσο παιχνίδι με παιχνίδι μοιάζει καλύτερος και πιο ώριμος. 

Κούτρης: Αρκετή διάθεση από τον Κούτρη και τρεξίματα. Δέχτηκε ένα χτύπημα στον αριστερό μηρό και δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, μέχρι που αντικαταστάθηκε. 

Μπουχαλάκης: Απίθανη εμφάνιση από τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος είναι από τους αγαπημένους του Πέδρο Μαρτίνς στο χτήσιμο του φετινού Ολυμπιακού. Δούλεψε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και στο δημιουργικό, με αποκορύφωμα το γκολ του. 

Γκιλιέρμε: Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ίσως ο πολυτιμότερος της προετοιμασίας. Έχει δουλέψει πολύ και ποιοτικά και οι καρποί είναι εμφανείς σε κάθε φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού! 

Μπρούνο: Με τους Ποντένσε και Φορτούνη στον πάγκο, ο Μπρούνο είχε την ευκαιρία να δοκιμαστεί και στον άξονα. Είναι μια θέση που του αρέσει ν’ αγωνίζεται, ενώ στον Ατρόμητο ήταν αρκετά αποδοτικός. Πάντως του έλειψε η ουσία σε ακόμα ένα ματς. 
 
Γιώργος Μασούρας: Μπήκε φουριόζος σε ακόμα ένα ματς και το γκολ του Ολυμπιακού ήρθε ξανά από δική του προσπαθεια. Το εκρηκτικό του ξεκίνημα είναι λογικό σε μια τόσο έντονη περίοδο να μην έχει διάρκεια. 

Ραντζέλοβιτς: Μπήκε στο ματς στο 65′ και δεν άργησε να γίνει αισθητός στην άμυνα της Ντιναμό. Δύσκολα να μην επενδύσει πάνω του από φέτος ο Πέδρο Μαρτίνς. 

Βαλμπουενά: Ο μαέστρος του Ολυμπιακού ήταν και σήμερα σε κέφια, αγωνιζόμενος για αρκετή ώρα στον άξονα, αλλά και στην αριστερή πτέρυγα. Είναι ένας αχόρταγος ποδοσφαιριστής και φάνηκε να θέλει να παίξει περισσότερο, όταν ο Μαρτίνς τον έβγαλε στο 65΄, για να τον προφυλάξει από την κόπωση και το βαρύ τερέν.

Γκερέρο: Σε ακόμα ένα ματς μέσα στο γκολ, μέσα στις ευκαιρίες, με πολλά τρεξίματα και διάθεση. Αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος επιθετικός του ρόστερ και πρέπει να βρει ρυθμό για να τον βγάλει εκτός ενδεκάδας ο Ελ Αραμπί.



Φορτούνης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε τη θέση του Βαλμπουενά και έβγαλε ενέργεια και συνεργασίες με τον Ραντζέλοβιτς. Δεν είχε χρόνο για να βρει τον απαιτούμενο ρυθμό. 

Παπαδόπουλος: Αντικατέστησε τον Σεμέδο στο ημίχρονο, για να προφυλαχθεί ο Πορτογάλος και διαχειρίστηκε άψογα το δεύτερο 45λεπτο. 

Τσιμίκας: Στα περίπου οκτώ λεπτά που αγωνίστηκε, δεν ξεχώρισε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.