“Αμφιβάλλω αν έχει η Μπαρτσελόνα τα χρήματα για τον Νεϊμάρ”

Ο Λεονάρντο ανέφερε πως ο Νεϊμάρ είναι προς πώληση ωστόσο αμφιβάλλει για το αν η Μπαρτσελόνα διαθέτει τα χρήματα που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Λεονάρντο ανέφερε πως ο Νεϊμάρ είναι προς πώληση ωστόσο αμφιβάλλει για το αν η Μπαρτσελόνα διαθέτει τα χρήματα που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. 

Αναλυτικά:

“Είναι ξεκάθαρο σε όλους. Στο ποδόσφαιρο, τη μία μέρα μπορείς να πεις ένα πράγμα και την επόμενη κάτι άλλο. Είναι απίστευτο, αλλά έτσι πάει. Η αλήθεια είναι πως συζητήσαμε με τον Νεϊμάρ, αλλά και με το περιβάλλον του, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Η θέση όλων είναι ξεκάθαρη. Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με εμάς γι’ ακόμα τρία χρόνια και μέχρι να φτάσει στην ομάδα κάποια πρόταση δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα.

Ο Νεϊμάρ μπορεί να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αν υπάρξει πρόταση που να μας ικανοποιεί όλους. Αλλά, μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να τον αγοράσει και σε ποια τιμή. Το σίγουρο είναι πως τέτοιες μεταγραφές δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη”, σχολίασε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για το αν έχει υπάρξει επαφή με την Μπαρτσελόνα, απάντησε:

“Δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν διερευνητικές επαφές. Λένε πως θέλουν να αγοράσουν, αλλά δεν είναι selling club. Το είπε ο πρόεδρός τους, αλλά δεν γνωρίζω αν η Μπαρτσελόνα είναι σε θέση να το κάνει”.

Για την καθυστέρηση στην επιστροφή του: “Είχε κάποιες υποχρεώσεις με τον Οργανισμό του και τους χορηγούς του, αλλά υπάρχουν ημερομηνίες που δεν έχουν συμφωνηθεί με το σύλλογο. Οι διακοπές του ήταν μέχρι τις 8 Ιουλίου, αλλά δεν εμφανίστηκε”.

Για το λόγο που ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει από την Παρί: “Δεν συμβαίνει μόνο στην Παρί. Υπάρχουν αντίστοιχες περιπτώσεις και σε άλλα club. Το βλέπουμε παντού, στη Γιουνάιτεντ και σε άλλους συλλόγους, πως οι παίκτες θέλουν να φύγουν. Αλλά γιατί να το βλέπουμε ως ασέβεια; Γιατί πρέπει πάντα να ευθύνονται οι ομάδες; Από την στιγμή που ο Νεϊμάρ δεν επέστρεψε στις προπονήσεις, είναι δικό του λάθος. Θυμίζω πως υπάρχει ο εσωτερικός κανονισμός, επομένως θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.