Ο Αντετοκούνμπο μηνύει έμπορο για παράνομη χρήση του «Greek Freak»

Ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μήνυσε έναν άνδρα από την Πενσιλβάνια, για πώληση t-shirt και άλλων ενδυμάτων με το εμπορικό σήμα «Greek Freak», χωρίς την άδεια του ίδιου.

Ο εφετινός MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μήνυσε έναν άνδρα από την Πενσιλβάνια, χθές Δευτέρα, για την υποτιθέμενη πώληση t-shirt και άλλων ενδυμάτων με το εμπορικό σήμα «Greek Freak», χωρίς την άδεια του ίδιου.

Ο Giannis, κατηγόρησε τον Γίντερ Μπογκάλ -ο οποίος πωλεί ενδύματα εμπνευσμένα από τους παίκτες του ΝΒΑ στην ιστοσελίδα του- πως εκμεταλλεύεται το εμπορικό σήμα «Greek Freak», του οποίου τα δικαιώματα κατέχει αποκλειστικά ο Γιάννης και επωφελείται με αυτόν τον τρόπο από την επιτυχία του αστέρα των Μπακς.

Σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, ο Μπογκάλ ενήργησε με κακή πίστη «με σκοπό να δημιουργήσει σύγχυση και να παραπλανήσει τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι αγοράζουν προϊόντα που συνδέονται ή επικυρώνονται από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς παίκτες του NBA».

Ο Αντετοκούνμπο, είπε επίσης, ότι ο Μπογκάλ δεν απάντησε στην επιστολή της 3ης Μαϊου για «παύση και εγκατάλειψη» της πώλησης παράνομων προϊόντων.

Ο παίκτης του Μιλγουόκι επιδιώκει τουλάχιστον δύο εκατομμύρια δολάρια αποζημίωσης, καθώς και την απαγόρευση περαιτέρω παραβάσεων.

Η ιστοσελίδα του Μπογκάλ προσφέρει επίσης ενδύματα με απεικονίσεις των πρώην MVP, Στέφεν Κάρι και Τζέιμς Χάρντεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.