Fast and Furious 9: Charlize Theron και Helen Mirren επιστρέφουν

Πολύ fast, πολύ furious και πολλά όσκαρ επίσης.Οι βραβευμένες με Όσκαρ Charlize Theron και Helen...

Πολύ fast, πολύ furious και πολλά όσκαρ επίσης.

Οι βραβευμένες με Όσκαρ Charlize Theron και Helen Mirren, επιβεβαιώθηκε πως θα επιστρέψουν για να επαναλάβουν τους ρόλους τους για το επερχόμενο “Fast and Furious 9”.

Όπως αποκάλυψε ο Vin Diesel στο Instagram, πρωταγωνιστής και παραγωγός της κινηματογραφικής σειράς “Fast and Furious”, όσο ήταν στο πλατό στο Λονδίνο: “Έχουμε πολλούς από το βασικό cast εδώ, όπως τις βραβευμένες με Όσκαρ Charlize Theron και Helen Mirren, [και] κάποιες νέες εκπλήξεις, όπως ο John Cena, που πιστεύω θα λάμψε σε αυτή την ταινία”.

Η Theron θα επαναλάβει τον ρόλο τηςCipher από το “The Fate of the Furious“, μιας τρομοκράτη του κυβερνοχώρου που προσπάθησε να αναγκάσει τον Dom (τον χαρακτήρα του Diesel) να συνεργαστεί μαζί της. Η Mirren εμφανίστηκε κι αυτή στο “The Fate of the Furious” στον ρόλο της Magdalene Shaw, μητέρας του Deckard και του Owen, που υποδύθηκαν οι Jason Statham και Luke Evans αντίστοιχα.

Ο John Cena πρόσφατα μπήκε στο cast του “Fast and Furious 9”, αν και δεν έχουμε ακόμα περαιτέρω πληροφορίες για τον ρόλο που έχει αναλάβει. Ο Diesel είχε παλαιότερα αποκαλύψει πως ο Justin Lin, που έχει αναλάβει τα ηνία των “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”, “Fast and Furious”, “Fast Five” και “Fast and Furious 6”. θα επιστρέψει για τη σκηνοθεσία της 9ης FF ταινίας.

Όσον αφορά την κυκλοφορία της νέας ταινίας, ο Tyrese Gibson κατηγόρησε τον Dwayne Johnson για την καθυστέρηση του “Fast & Furioys 9”, αν και ο Diesel αργότερα υποστήριξε πως είναι “άδικο” να κατηγορείς τον οποιονδήποτε για την όποια καθυστέρηση. Ωστόσο, η εν λόγω ταινία έχει προγραμματιστεί τον Μάιο του 2020 (ΗΠΑ).


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.