Τον Kraven για κακό έχει βάλει στο μάτι ο σκηνοθέτης της τρίτης ταινίας “Spider-Man”

Βρέθηκε η επόμενη περιπέτεια του Spidey;Αν και τα Marvel Studios και Sony δεν έχουν ανακοινώσει το...

Βρέθηκε η επόμενη περιπέτεια του Spidey;

Αν και τα Marvel Studios και Sony δεν έχουν ανακοινώσει το sequel του “Spider-Man: Far From Home”, το τέλος της ταινίας αφήνει ανοιχτή την πιθανότητα μιας νέας περιπέτειας με τον Spidey στο MCU.

Ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία, “Spider-Man: Homecoming, αλλά και τη δεύτερη έχει ήδη βάλει στον μάτι έναν κακό που θα ήθελε να παρουσιάσει στην τρίτη ταινία. Ο εν λόγω κακός δεν είναι άλλος από τον Kraven the Hunter.

Σε συνέντευξή του στο Uproxx, ο Watts είπε, “Θα μου άρεσε ο Kraven. Αλλά πώς τον βάζεις στην ταινία; Αυτό είναι το θέμα”.

Ο σκηνοθέτης απέρριψε την ιδέα της εμφάνισης των Norman και Harry Osborn, σημειώνοντας ότι θα ήθελε να επικεντρωθεί σε κακού που δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε κάποια παλαιότερη ταινία “Spider-Man”.

Ο Kraven είναι ένας από τους παλαιότερους εχθρούς του Spider-Man. πρωτοεμφανίστηκε το 1964 στο “The Amazing Spider-Man #15”. Πρόκειται για έναν κυνηγό, ο οποίος έχει βάλει στόχο να πιάσει τον Spider-Man, καθώς έχει πιάσει όλα τα επικίνδυνα θηράματα του πλανήτη. Ο χαρακτήρας έφτασε πολύ κοντά στο να σκοτώσει τον Spider-Man το 1987 με την ιστορία “Kraven’s Last Hunt”. Σε μια πρόσφατη ιστορία με τον τίτλο “Hunted”, ο Kraven έπιανε και φυλάκιζε υπερκακούς του σύμπαντος της Marvel και τους πουλούσε στην πλούσια κοινωνία.

Τα σχέδια του Watts, βέβαια, μπορούν να χαλάσουν από το σύμπαν της Sony με χαρακτήρες της Marvel, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι η εταιρεία παραγωγής ετοιμάζει την αυτόνομη ταινία “Kraven”, στην οποία μπορεί να δούμε τον Spider-Man.

Το “Spider-Man: Far From Home” είναι η τελευταία ταινία του Phase 3 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel (MCU) και θα ολοκληρώσει το “Avengers: Endgame” και κατά συνέπεια το δέκα χρόνων “Infinity Saga” της Marvel.

Στη νέα ταινία βλέπουμε τον Tom Holland ως Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή αν και νέες απειλές έχουν εισβάλλει σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει για πάντα. Μαζί του βλέπουμε τους Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove. Σεναριογράφοι είναι οι Chris McKenna και Erik Sommers.

Ρίξτε μια ματιά στις διεθνείς αφίσες της ταινίας, αλλά και τις αφίσες χαρακτήρων. H νέα ταινία εισάγει το Multiverse στο MCU, κάτι το οποίο δεν γνώριζαν οι σεναριογράφοι του “Avengers: Endgame”. Στον επίλογο του “The Infinity Saga” παραλίγο να βλέπαμε τον Sam Wilson ως Captain America και τον Captain Britain.

Διαβάστε το review μας για την ταινία εδώ και μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει για να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από το “Spider-Man: Far From Home”.

H Marvel θα έχει δικό της πάνελ στο ερχόμενο Comic-Con και αναμένουμε να μάθουμε πολλά νέα από το σύμπαν, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.