Το “Stranger Things” σπάει ρεκόρ τηλεθέασης για το Netflix

Πόσοι λογαριασμοί είδαν τη νέα σεζόν;Το Netflix ανακοίνωσε πως, μετά από τέσσερις ημέρες δεδομένων...

Πόσοι λογαριασμοί είδαν τη νέα σεζόν;

Το Netflix ανακοίνωσε πως, μετά από τέσσερις ημέρες δεδομένων της streaming υπηρεσίας, η τρίτη σεζόν του “Stranger Things” προβλήθηκε σε 40,7 εκατομμύρια “οικιακούς λογαριασμούς”, ενώ 18,2 εκατομμύρια από αυτούς έχουν ήδη τελειώσει όλη τη νέα σεζόν.

Ο κολοσσός του streaming επιβεβαίωσε τα δεδομένα στο Twitter, αναφέροντας συμπληρωματικά πως ο αριθμός αυτός είναι ο μεγαλύτερος από το ποσό που συγκέντρωσε οποιαδήποτε άλλη ταινία ή σειρά, τις τέσσερις πρώτες ημέρες.

Αξίζει να τονιστεί πως το Netflix χρησιμοποίησε τον όρο “οικιακοί λογαριασμοί” για να εξηγήσει την επιτυχία του “Stranger Things”, ενώ δεν τον είχε χρησιμοποιήσει σε παλαιότερες δηλώσεις, όπως για παράδειγμα, για τη σειρά “Sex Education” ή το “You”. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη αλλαγή αφορά διαφορετικές μετρήσεις ή απλά αν η εταιρεία χρησιμοποιεί διαφορετικές εκφράσεις που σημαίνουν το ίδιο πράγμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως αρκετά προφίλ μοιράζονται σε πολλούς χρήστες, χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό, καθώς πολλοί άνθρωποι μοιράζονται τον Netflix λογαριασμό τους, οπότε κατά πάσα πιθανότητα, ο αριθμός αυτός να είναι τελείως διαφορετικός. Δυστυχώς όμως, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το “έχει ήδη δει” του Netflix, αφορά λογαριασμούς που έχουν δει ολόκληρο το επεισόδιο, μόνο μερικά λεπτά ή μισή σεζόν, ή ολόκληρη σεζόν. Ακριβώς λόγω της αβεβαιότητας με τα δεδομένα, οι τηλεθέαση του Netflix έχει δεχτεί σκληρή κριτική από το βιομηχανία της τηλεόρασης, με τον επικεφαλής του FX να δηλώνει ανοιχτά πως η τηλεοπτική επιτυχία του Netflix “είναι μύθος“.

Αν και δεν πρόκειται για επίσημη δήλωση του Netflix, η Nielsen, η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων, υποδήλωσε πως η δεύτερη σεζόν του “Stranger Things” είχε περίπου 15,8 εκατομμύρια θεατές για το πρώτο της επεισόδιο το 2017.

Εσείς είδατε Stranger Things ή όχι ακόμα;

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.