Είχε αντίπαλο η Χάλεπ, μόνο για ένα σετ! (video)

Για πρώτη φορά μετά το 2014, η Σιμόνα Χάλεπ πέρασε στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον! Η Ρουμάνα αθλήτρια, επικράτησε με 2-0 σετ της Σουάι Ζανγκ, για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τουρνουά.

Για πρώτη φορά μετά το 2014, η Σιμόνα Χάλεπ πέρασε στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον!
Η Ρουμάνα αθλήτρια, επικράτησε με 2-0 σετ της Σουάι Ζανγκ, για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τουρνουά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την 30χρονη Κινέζα. Έσπασε το σερβίς της Χάλεπ στο δεύτερο γκέιμ, κράτησε το δικό της και έκανε γρήγορα το 3-0.
Το νούμερο επτά στον κόσμο, Σιμόνα Χάλεπ, παρά το κακό ξεκίνημα, πάλεψε και βρήκε αντίδραση. Έκανε το 4-3 με μπρέικ και λίγο αργότερα ισοφάρισε σε 4-4. 
Το πρώτο σετ οδηγήθηκε στην παράταση με την Ρουμάνα, ν΄ αποδεικνύεται καλύτερη και να κάνει το 7-4 και παράλληλα το 1-0 μετά από 58 λεπτά. 

Η Χάλεπ, ήθελε πολύ να βρει τον καλό της εαυτό και να δείξει γιατί είχε κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός το 2018. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος του πρώτου σετ, χτυπούσε το κεφάλι της με τη ρακέτα, στην προσπάθεια της να συγκεντρωθεί, χαρακτηριστικό του πόσο ήθελε το ματς. 
Στο δεύτερο σετ η Χάλεπ, ήταν σχεδόν αλάνθαστη! Στο τέταρτο γκέιμ έσπασε το σερβίς της Κινέζας, νούμερο 50 στον κόσμο, όπως και στο έκτο γκέιμ, και με σπουδαίο σέρβις γκέιμ έγραψε το 6-1 και 2-0 σετ μετά από 1 ώρα και 26 λεπτά. 

Η Ρουμάνα, ολοκλήρωσε με ένα άσο, ένα διπλό σφάλμα, 16 winners, 13 αβίαστα λάθη και ποσοστό στο πρώτο σερβίς 76%%. Στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα, αν θα παρακολουθούσε το ματς ανάμεσα σε Σβιτόλινα και Μούτσοβα, απάντησε πως θα προτιμήσει να ξεκουραστεί, καθώς τις γνωρίζει καλά και τις δύο, αλλά και τον τρόπο που αγωνίζονται. 
Η Χάλεπ, παίζει εξαιρετικό τέννις, αφήνοντας μεταξύ άλλων εκτός Γουίμπλεντον, την ταλαντούχα και ενθουσιώδη Κόκο Γκοφ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.