Φουλάρει για Κασάδο ο Άρης

Ο Ισπανός πρώην αριστερός οπισθοφύλακας της Ξάνθης ενδιαφέρει τους "κίτρινους", οι οποίοι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του

Σε λύση γνώριμη φαίνεται ότι οδεύει ο Άρης για την κάλυψη της θέσης του αριστερού οπισθοφύλακα της ομάδας. Συγκεκριμένα, σε αυτή του Χόρχε Κασάδο, ο οποίος τις προηγούμενες δύο σεζόν αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ξάνθης και γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες και τα δεδομένα στη χώρα μας.
Ο Κασάδο κατέγραψε 56 συμμετοχές συνολικά στο πρωτάθλημα με τη θρακιώτικη ομάδα, ενώ σημείωσε τρία γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ. Έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και επιπλέον έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει και ως κεντρικός αμυντικός, που σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει μία παραπάνω λύση σε περίπτωση που χρειαστεί στη διάρκεια της σεζόν.
Οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές για έναρξη συνεργασίας. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές, καθώς ο χρόνος πιέζει τους “κίτρινους”. Ο Άρης ενεργοποιεί αυτή την επιλογή, καθότι, όπως φαίνεται, η περίπτωση μεταγραφής τους Λουίς Ιμπάνιες δυσκολεύει πολύ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.