Νίκος Τουλιάτος στο tvxs.gr: «Για μένα τα πάντα είναι κρουστά»

Μετά την sold out παράσταση, που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, η Καλλιτεχνική Κοινότητα «Πράξις» του Νίκου Τουλιάτου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με τις «Ηχο-δράσεις» τη μουσική, θεατρική και χορευτική παράσταση - αφιέρωμα στον performer των κρουστών Νίκο Τουλιάτο, σε σκηνοθεσία - δραματουργία...

Μετά την sold out παράσταση, που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, η Καλλιτεχνική Κοινότητα «Πράξις» του Νίκου Τουλιάτου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με τις «Ηχο-δράσεις» τη μουσική, θεατρική και χορευτική παράσταση – αφιέρωμα στον performer των κρουστών Νίκο Τουλιάτο, σε σκηνοθεσία – δραματουργία Γιώργου Ρούφα. Πρώτη στάση τα Ιωάννινα, την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 στις 21:00 στην Ακρόπολη Ιωαννίνων Ιτς Καλέ.

Με αφορμή την παράσταση, ο Νίκος Τουλιάτος μίλησε στο tvxs.gr για την μουσική, το θέατρο, τις συνεργασίες του αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

Στην παράσταση συμμετέχουν περισσότεροι από 20 μουσικοί, συνθέτες τραγουδιστές, ηθοποιοί, χορευτές. Τι ακριβώς να περιμένουμε να δούμε;

Στις 26 Ιανουαρίου του 2019 έγινε στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας μια παράσταση για τα 50 μου χρόνια στην περιπέτεια της τέχνης με 64 καλεσμένους συμμετέχοντες ηθοποιούς, χορευτές, μουσικούς, τραγουδιστές σε χορογραφίες Jimmys Kalis, φωτισμούς Αλέξανδρος Πολιτάκης και σκηνοθεσία Γιώργος Ρούφας. Στιγμές από αυτή την μεγάλη παράσταση θα παρουσιαστούν στα Ιωάννινα στις 14 Ιουλίου. Η 50χρονη ζωή, ιστορία ενός καλλιτέχνη με τις όποιες δυσκολίες, αποτυχίες, δόξες, σκέψεις, ύφος, στύλ που τον έχουν διαμορφώσει μέσα από συνεργασίες και ρίσκα. Με κείμενα, κίνηση, ήχο από 27 συντελεστές επί σκηνής. Μια συναυλία – παράσταση.

Ποιο είναι το μουσικό περιεχόμενο της παράστασης;

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.