“Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, τεράστιο έργο για την Αθήνα” (Video)

Μετά τη συνάντησή τους οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το έργο του Βοτανικού αναφέροντας πως έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους.

Μετά τη συνάντησή τους οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το έργο του Βοτανικού αναφέροντας πως έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους. 

Αρχικά μίλησε και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ: 

“Επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση, την επόμενη Παρασκευή θα γίνει η ομάδα εργασίας, θα δούμε νομοθετικά τι πρέπει να γίνει για να προχωρήσουμε γρήγορα. Υπάρχει διάθεση και από το Δήμο και από την Κυβέρνηση και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Και την προηγούμενη φορά ήταν θετικός και τώρα ακόμα πιο θετικός οπότε είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι θετικοί. “. 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κώστας Μπακογιάννης:

“Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο που μπορεί να αλλάξει την Αθήνα. Την επόμενη Παρασκευή θα ξεκινήσουμε με την ομάδα εργασίας, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, κρατάμε χαμηλά την μπάλα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η εξαιρετική συνεργασία και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Όλο αυτό το έργο είναι ένα μεγάλο στοίχιμα για όλους μας”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.