Την αλήθεια για το multiverse μας είπε ο Kevin Feige

Spoilers από το "Spider-Man: Far From Home"!Ακολουθούν SPOILERS από το "Spider-Man: Far From...

Spoilers από το “Spider-Man: Far From Home”!

Ακολουθούν SPOILERS από το “Spider-Man: Far From Home”.


Ο Πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, αποκάλυψε την αλήθεια για την ύπαρξη του multiverse στο MCU.

Μιλώντας στο Fandango, όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο το ψέμα του Mysterio σχετικά με την καταγωγή του σημαίνει ότι δεν υπάρχει τελικά το multiverse στο MCU, ο Feige είπε, “Όχι, απλά σημαίνει ότι έλεγε βλακείες. Στο ‘Doctor Strange’, η Ancient One μιλά για το multiverse, οπότε ξέρουμε ότι υπάρχει”.

Σύμφωνα με το GamesRadar+, η εν λόγω σκηνή συμβαίνει όταν ο Stephen Strange βρίσκεται στο Nepal και προσπαθεί να δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση. Κάποια στιγμή, η Tilda Swinton, ως The Ancient One, τον ρωτά “Ποιος είσαι στο multiverse, κ. Strange;” Σε μια στιγμή αργότερα στην ταινία, η Ancient One εξηγεί ότι η μαγεία τους “πηγάζει από άλλες διαστάσεις στο multiverse”.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ο Mysterio να μην είναι από την Earth-616, αλλά υπάρχει πιθανότητα να δούμε κάποια στιγμή κάποιον άλλο χαρακτήρα που να έρχεται από εκεί ή κάποιος ήδη γνωστός σε εμάς ήρωας να ταξιδέψει εκεί.

Και για τους φανατικούς των κόμικς να πούμε ότι αν και στην ταινία δηλώθηκε ξεκάθαρα ο όρος ‘Earth-616’ και με βάση το “Official Handbook of the Marvel Universe A-Z, Volume 5”, το οποίο εκδόθηκε το 2008, ό,τι συμβαίνει στα κόμικς διαδραματίζεται στην Earth-616, είναι απίθανο ο Mysterio να ήρθε από τον εν λόγω κόσμο. Το πιο πιθανό είναι ότι ο όρος χρησιμοποιήθηκε καθαρά για να γίνει η εξαπάτηση του χαρακτήρα ακόμα πιο πιστευτή και για easter egg. Να υπενθυμίσουμε ότι το MCU διαδραματίζεται στην Earth-19999.

Το “Spider-Man: Far From Home” είναι η τελευταία ταινία του Phase 3 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel (MCU) και θα ολοκληρώσει το “Avengers: Endgame” και κατά συνέπεια το δέκα χρόνων “Infinity Saga” της Marvel.

To “Spider-Man: Far From Home” έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, “Spider-Man: Homecoming” και ο οποίος έχει ήδη δηλώσει ότι θέλει τον Kraven στην τρίτη ταινία. Σεναριογράφοι είναι οι Chris McKenna και Erik Sommers.

Στη νέα ταινία βλέπουμε τον Tom Holland ως Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή αν και νέες απειλές έχουν εισβάλλει σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει για πάντα. Μαζί του βλέπουμε τους Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

Ρίξτε μια ματιά στις διεθνείς αφίσες της ταινίας, αλλά και τις αφίσες χαρακτήρων. H νέα ταινία εισάγει το Multiverse στο MCU, κάτι το οποίο δεν γνώριζαν οι σεναριογράφοι του “Avengers: Endgame”. Στον επίλογο του “The Infinity Saga” παραλίγο να βλέπαμε τον Sam Wilson ως Captain America και τον Captain Britain, ενώ σε πρόσφατη δήλωσή του, ο Ferige ξεκαθάρισε τη διαφορά των όρων ‘Snap’ και ‘Blip’, που ακούγονται στην ταινία.

Διαβάστε το review μας για την ταινία εδώ και μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει για να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από το “Spider-Man: Far From Home”.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.