Λεπτομέρειες για το prequel του “Game of Thrones” μοιράστηκε ο George R.R. Martin

Κάτι μου θυμίζει το ονοματάκι σου...Σε πρόσφατη συνέντευξή του με το EW, ο George R. R. Martin...

Κάτι μου θυμίζει το ονοματάκι σου…

Σε πρόσφατη συνέντευξή του με το EW, ο George R. R. Martin αποκάλυψε λεπτομέρειες για το επερχόμενο prequel του “Game of Thrones”.

Πρώτα από όλα, μίλησε για τον τίτλο της επερχόμενης σειράς λέγοντας το εξής: “Άκουσα ότι θέλουν να το ονομάσουν ‘The Longest Night’. Είναι μια παραλλαγή που δεν θα με πείραζε. Θα ήταν ωραίος τίτλος”.

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του “Game of Thrones” και θα δούμε το ταξίδι από την Εποχή των Ηρώων (Age of Heroes) στην πτώση του πολιτισμού, τη σκοτεινότερη της περίοδο, γνωστή και ως Τhe Long Night. Μεγάλη πιθανότητα να μάθουμε την πραγματική καταγωγή των White Walkers και άλλα πολλά που μας βασανίζουν εδώ και οχτώ σεζόν.

Μάλιστα, ο Martin είπε ότι θα δούμε μια εποχή που το Westeros αποτελούνταν από 100 βασίλεια, σε αντίθεση με το “Game of Thornes”, όπου γνωρίσαμε μόνο επτά.

“Ξέρουμε τα Επτά Βασίλεια του Westeros. Τόσα υπήρχαν κατά τη διάρκεια της Κατάκτησης του Aegon”, είπε ο Martin. “Αλλά αν πάμε πιο πίσω στον χρόνο, υπήρχαν εννιά βασίλεια, και πιο πίσω δώδεκα. Κάποια στιγμή υπήρχαν 100 – μικρά – βασίλεια. Γι’ αυτή την εποχή μιλάμε”.

Ο Martin επιβεβαίωσε ότι θα συναντήσουμε γνωστές “φυσιογνωμίες”, όπως οι Starks, direwolves και White Walkers. “Οι Starks θα είναι σίγουρα εκεί. Φυσικά οι White Walkers —ή όπως τους αποκαλούσαν τότε, The Others — και αυτή θα είναι μια διαφορετική οπτική γωνία”, είπε ο Martin. “Θα υπάρχουν direwolves και μαμούθ”.

Οι Lannisters είναι μια οικογένεια που δεν θα εμφανιστεί στο prequel, ωστόσο, μπορεί να δούμε από πού ξεκίνησαν.

“Οι Lannisters δεν είναι εκεί ακόμα, αλλά υπάρχει το Castlery Rock. Είναι σαν το Rock of Gibraltar. Κατοικείται από Casterlys, οι οποίοι του έχουν δώσει το όνομά τους και συνεχίζει να ονομάζεται έτσι και κατά τη διάρκεια του ‘Game of Thrones'”, είπε ο Martin.

Ο συγγραφέας εξήγησε ότι οι Casterlys εξαπατήθηκαν από τον Lann the Clever – το άτομο που ίδρυσε τον Οίκο Lannister – αλλά δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι θα δούμε κάτι τέτοιο στο prequel.

Το cast αποτελείται μέχρι στιγμής από τους Naomi Watts (“Gypsy”,”Ophelia”) και Josh Whitehouse (“Poldark”), αλλά και τους Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp, Toby Regbo και Miranda Richardson (“Harry Potter”).

H SJ Clarkson θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Παρελθοντικά δημοσιεύματα την ήθελαν να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη του “Bond 25” – κάτι που θα την έκανε την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη για το franchise. Προηγούμενες δουλείες της είναι οι σειρές των Netflix/Marvel, “Jessica Jones” και “The Defenders”, όπως και το “Orange is the New Black”.

Η Jane Goldman αναλαμβάνει χρέη showrunner ενώ υπογράφει το σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο, το οποίο είναι βασισμένο σε μία ιστορία που εμπνεύστηκε μαζί με τον George R.R. Martin. Μαζί με την Goldman και τον Martin, στη σειρά θα έχουν τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού και οι James Farrell, Jim Danger Gray, Vince Gerardis και Daniel Zelman, με τον Chris Symes ως συν-εκτελεστικό παραγωγό.

Τα γυρίσματα του prequel ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα και μάλλον θα κάνει την εμφάνισή του στο τέλος του 2020 ή την άνοιξη του 2021. Πολλές λεπτομέρειες είναι ακόμα άγνωστες, γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.