Το Netflix αποκαλύπτει τα νέα του anime και τις ημερομηνίες τους

Η anime πλευρά του Netflix δεν ξεχνιέται.Το Netflix εξακολουθεί να αυξάνει το anime line-up του...

Η anime πλευρά του Netflix δεν ξεχνιέται.

Το Netflix εξακολουθεί να αυξάνει το anime line-up του, επενδύοντας σε σειρές υψηλού προφίλ από προϋπάρχοντα έργα, όπως τα “Altered Carbon”, “Pacific Rim” και “Ghost in the Shell”, αγαπημένα manga όπως Kengan Ashura και Saint Seiya, καθώς και πρωτότυπες ιδέες όπως τα επερχόμενα “Gods & Heroes” και “Yasuke”, με πρωταγωνιστή τον Chadwick Boseman.

Με την τωρινή anime λίστα του να περιλαμβάνει τα “Castlevania”, “Devilman Crybaby”, “Baki”, “Violet Evergarden”, “B: The Beginning”, “Aggretsuko” και “The Seven Deadly Sins”, δεν είναι περίεργο που ο streaming κολοσσός θέλει να τη μεγαλώσει, επιδεικνύοντας τα επερχόμενα πρωτότυπα anime του στο φετινό Anime Expo. Το Netflix λοιπόν αποφάσισε για το συνέδριο των anime να φέρει τέσσερις anime σειρές, σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης, καθώς κι ένα teaser trailer για το επερχόμενο πρόγραμμά του.

Οι anime σειρές του Netflix

Ο LeSean Thomas, περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του στην animated σειρά “The Boondocks” του Adult Swim, προσαρμόζει τη δική του κόμικ σειρά, ονόματι “Cannon Busters”, σε anime του Netflix. Το “Cannon Busters” θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο Netflix στις 15 Αυγούστου 2019. Η νέα anime σειρά ακολουθεί τον S.A.M, ένα “φιλικό ανδροειδές κορυφαίας τεχνολογίας” το οποίο θα ενώσει τις δυνάμεις του με ένα απόβλητο ρομπότ συντήρησης κι έναν επικίνδυνο φυγά, για να βρουν τον καλύτερο φίλο του S.A.M., ο οποίος τυχαίνει να είναι κληρονόμος ενός εμπόλεμου βασιλείου.

O Thomaw ξεκίνησε τις διαδικασίες προσαρμογής του “Cannon Busters” σε anime σειρά, αρκετά χρόνια πριν και το πιλοτικό επεισόδιο είχε επιτυχώς χρηματοδοτηθεί τον Νοέμβριο του 2014. Το 2017 το Netflix απέκτησε τα δικαιώματά του για την anime σειρά.

Η streaming υπηρεσία επίσης ανακοίνωσε το voice cast για το “Seis Manos” του Alvaro Rodriguez, ο οποίος προηγουμένως είχε γράψει την grindhouse ταινία “Machete” με πρωταγωνιστή τον Danny Trejo, συνδημιούργησε τη σειρά “Seis Manos” με τον Brad Graeber, CEO της Powerhouse Animation. Η σειρά διαδραματίζεται στο Μεξικό του 1970 κι επικεντρώνεται σε τρεις εξπέρ των πολεμικών τεχνών που ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν εισαγγελέα κι έναν πράκτορα για να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του μέντορά τους.

Το cast περιλαμβάνει την Aislinn Derbez (La Casa de las Flores) ως την Kung Fu πολεμίστρια Isabela, τον Mike Colter (Luke Cage) ως τον DEA Brister, τον Jonny Cruz (Overwatch) ως έναν γοητευτικό πολεμιστή ονόματι Jesus, την Angelica Vale (Jane the Virgin) ως την αστυνομικό Garcia, τον Vic Chao (Mortal Kombat X) ως τον Kung Fu master και μέντορα Chiu, και τον Danny Trejo (Machete) ως τον σαδιστή μεγαλέμπορα ναρκωτικών, El Balde. Δεν έχουμε ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορία για τη νέα anime σειρά.

Το Netflix επίσης αποκάλυψε νέες εικόνες από το “Levius”, ένα νέο 3DCG anime από το στούντιο, Polygon Pictures. Το “Levius” διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο όπου το “hyperstream” τροφοδοτεί μια δημοφιλή πολεμική τέχνη, ονόματι Metal Boxing, η οποία συνδυάζει το ανθρώπινο σώμα με μηχανές, για μάχες σώμα με σώμα. Levius είναι το όνομα ενός ορφανού metal μποξέρ, που μάχεται για να γίνει ο καλύτερος σε αυτό το βίαιο άθλημα.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.