Ανάλυση φιλικού στην … πράξη

Η λογική κι οι ... πράξεις στη σημερινή πρωϊνή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας κάθε ομάδας διέπεται από συγκεκριμένες, βασικές απαιτήσεις. Πέραν όλων των υπολοίπων, δυο εξα αυτών είναι η ταχύτητα κι η προσαρμογή στα εκάστοτε δεδομένα. Λογική που «επιβαρύνει» περισσότερο την τεχνική ηγεσία στη λογική της … «αυτοψίας» ενός αγώνα και της δουλειάς που πρέπει ν’ ακολουθήσει ή των διαφοροποιήσεων στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Εν προκειμένω, χτες στις 20.00 (σ.σ. ώρα Ελλάδας) ήταν το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Τσβόλε και σήμερα στις 11.00 ξεκίνησε η πρωϊνή προπόνηση που είχε ως κεντρικό της θέμα όλα όσα έγιναν χτες στο πλέον πρόσφατο αγωνιστικό δείγμα γραφής της ομάδας. Γι’ αυτό κι ο Αμπέλ Φερέιρα με τους συνεργάτες του, χώρισαν την ομάδα σε δυο ομάδες και κατά τη διάρκεια του «διπλού» προέβαιναν σε παρατηρήσεις για το τί δε γίνεται όπως θα το ήθελαν σύμφωνα με τη νέα φιλοσοφία που διέπει την – υπό δημιουργία – ομάδα. Λόγος για τον οποίο στο γήπεδο μεταφέρθηκε και … πίνακας πάνω στον οποίον έδειχνε το προπονητικό τιμ στους ποδοσφαιριστές αυτά που ήθελε να τονίσει.
Από τη μια πλευρά του γηπέδου βρέθηκαν οι «γκρι»: Μελίσσας, Χατζηισαϊας, Ίνγκασον, Δεληγιαννίδης, Σοάρες, Μίσιτς, Ντόουγκλας, Ζαμπά, Ενρίκε, Πέλκας, Σφιντέρσκι κι από την άλλη οι «πορτοκαλί»: Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Γιαννούλης, Κάτσε, Τσιγγάρας, Λημνιός, Στοχ, Μπίσεσβαρ, Ακπόμ.
Ο στόχος βέβαια ήταν διττός αφού σε κάθε προπόνηση αναζητείται και η καλύτερη δυνατή σύνθεση εν όψει της συνέχειας, μέσα από τις συνεργασίες που προκύπτουν σε κάθε συνδυασμό παρουσίας ποδοσφαιριστών. Γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της προπόνησησς υπήρξαν αρκετές διαφοροποιήσεις στις συνθέσεις των δυο ομάδων με εκατέρωθεν αλλαγές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.